Samsung Galaxy S24 va sosi cu o ramă din titaniu şi aflăm specificaţii în plus

Scris de | 18 august, 2023
Samsung Galaxy S24 va sosi cu o ramă din titaniu şi aflăm specificaţii în plus

Acum că şi-a lansat pliabilele principale, Samsung se pregăteşte de următorul ciclu de telefoane flagship, cele din 2024. Fruntaş va fi modelul Galaxy S24 Ultra, care aflăm că va sosi cu o ramă din titaniu. Nu e singurul leak cu privire la specificaţii, despre care scriem mai jos.

Samsung Galaxy S24 Ultra e aşteptat să debuteze în ianuarie sau februarie 2024, iar pe lângă rama din titaniu ar urma să aducă şi o cameră cu zoom optic 5X pe lângă cea cu zoom optic 10X, cea periscop. Pentru o perioadă am crezut că o va pierde pe cea secundară, iar acum aflăm că trecem de la una cu zoom 3X la una cu 5X.

În plus, în ciuda faptului că are o ramă dintr-un material mai dens, Galaxy S24 Ultra va fi în continuare uşor. Zvonacul Ice Universe scrie că telefonul va cântări doar 233 de grame, cu 1 gram mai uşor decât Galaxy S23 Ultra chiar. În general titaniul e mai greu decât aluminiul, deci ne impresionează asta.

Specificaţiile ecranului rămân similare, cu un panou Dynamic AMOLED 2X cu rezoluţie 2K+ şi refresh rate de 120 Hz. Designul lui S24 Ultra nu va fi prea diferit ca format de cel al lui S23 Ultra. Nici rezoluţiile camerelor, cu una principală de 200 MP, una de 12 MP ultrawide, apoi una de 50 MP telephoto şi una de 10 MP telephoto.

Ar putea reveni procesorul Exynos, de această dată un Exynos 2400, ca alternativă la un Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.

Etichete: , , ,