Razer lansează noua BlackWidow V4 75%

Scris de | 21 august, 2023
Razer lansează noua BlackWidow V4 75%

Disponibilă pe negru sau pe alb, noua Razer BlackWidow V4 75% este compatibilă cu switch-urile cu trei sau cinci pini pentru a oferi și mai multe opțiuni de personalizare. Designul PCB-ului, bazat pe socluri (sockets), le permite utilizatorilor să alterneze fără efort între switch-urile preinstalate și alte switch-uri mecanice preferate de aceștia, oferindu-le astfel un control total în privința experienței de utilizare și a responsivității tastelor. Echipată în mod standard cu noile Orange Tactile Mechanical Switches Gen-3, tastatura oferă un punct de feedback tactil ceva mai ridicat, alături de un sunet mai curat.

BlackWidow V4 75% a fost meticulos proiectată pentru a oferi o placă (plate) FR4 montată cu garnituri, dar și două straturi de spumă cu efect de atenuare sonoră. Unul dintre straturi este presat între placa FR4 și PCB-ul deja tratat cu bandă adezivă, în timp ce al doilea strat se află dedesubtul carcasei pentru a reduce orice sunete sau reverberații nedorite. Elementele stabilizatoare montate pe placă sunt, de asemenea, lubrifiate din fabrică pentru o deplasare mai lină a tastelor, și reduc în mod eficient orice zgomot nedorit. În plus, PCB-ul acestei tastaturi este proiectat să permită instalarea prin înșurubare a unor alte elemente stabilizatoare, dacă utilizatorii doresc înlocuirea celor preinstalate.

Layout-ul de 75% asigură accesul rapid la taste, maximizând spațiul dedicat mouse-ului. Încorporată într-o carcasă rezistentă, confecționată dintr-un aliaj de aluminiu 5052, Razer BlackWidow V4 75% are două zone de iluminare din partea de jos și tastele iluminate individual se bazează pe tehnologia Razer Chroma RGB și completează lista opțiunilor de personalizare. BlackWidow V4 75% dispune și de caracteristici de gaming, evident, precum polling rate-ul de 8000Hz, taste liber programabile prin aplicația Razer Synapse, taste Doubleshot ABS, N-key rollover și anti-ghosting.

Razer BlackWidow V4 75% are două opțiuni de culoare (negru și alb) și e disponibilă la un preț de 219,99 euro, respectiv 229,99 euro (White Edition), pe site-ul oficial Razer, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați.

Etichete: , , , , , ,