Sony lansează telefonul Xperia 5 V pe 1 septembrie 2023

Scris de | 25 august, 2023
Sony lansează telefonul Xperia 5 V pe 1 septembrie 2023

Sony a confirmat în sfârşit data la care va lansa următorul său telefon flagship. E vorba despre Sony Xperia 5 V, care va debuta pe 1 septembrie 2023. Succesorul lui Xperia 5 IV a avut parte deja de scăpări şi surprinde prin camera sa duală.

Sony Xperia 5 V vine după un Xperia 5 IV care avea 3 camere de 12 megapixeli la bord. Două aveau stabilizare optică, una fiind cea principală şi a doua cea telephoto. Optica Zeiss era de asemenea inclusă. Ei bine Sony Xperia 5 V trece în mod surprinzător la o cameră duală. Avem parte şi de un teaser video mai jos pentru noul terminal.

Teaserul prezintă abilităţile telefonului la captura foto nocturnă, dar şi cea pe timp de zi. Designul e unul clasic Xperia, cu muchii groase sus şi jos, camera selfie integrată în muchia de sus şi nu în ecran. Apariţia telefonului în benchmarkuri confirmă faptul că avem la bord un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, până la 16 GB RAM şi o baterie probabil de 5000 mAh, cu încărcare la 33W.

Suntem curioşi dacă Sony a renunţat mai degrabă la camera ultrawide sau la cea telephoto. Pentru că iPhone-ul e telefonul de bătut, aş paria pe renunţarea la camera telephoto, cum s-a făcut pe iPhone 12, 13, 14.

Etichete: , ,

Sursa: GSMArena