OPPO Find N3 Flip lansat oficial: primul telefon pliabil „flip” cu camera triplă

Scris de | 29 august, 2023
OPPO Find N3 Flip lansat oficial: primul telefon pliabil „flip” cu camera triplă

OPPO a dezvăluit astăzi în sfârşit noul său telefon pliabil, Find N3 Flip. El este primul model cu acest format care adoptă o cameră triplă, integrată într-un modul circular. Avem detalii mai jos.

Dacă Find N2 Flip venea prin februarie, iată că succesorul vine foarte rapid după, în august. Adoptă optică Hasselblad, o cameră de 48 MP ultrawide nouă, cu unghi de 114 grade şi una de 32 MP telephoto Portrait cu zoom optic 2X, care sună ca şi cum e luată de la OPPO Reno 10. Camera principală este una de 50 de megapixeli, cu deschidere F/1.8, pixeli de 1 micron şi stabilizare optică.

Telefonul păstrează ecranul extern de 3.26 inch, doar că el primeşte funcţionalitate în plus. Poate rula aplicaţii şi widgeturi multiple fără a mai fi nevoie să deschidem telefonul. Prezentarea oficială a menţionat suport pentru navigare, muzică, aplicaţii de socializare şi funcţie de cheie inteligentă pentru automobilele noi.

Find N3 Flip primeşte şi noul procesor MediaTek Dimensity 9200, plus RAM LPDDR5X şi stocare UFS 4.0. O altă nouate este butonul slider mute, în stil OnePlus şi iPhone. Ecranul principal rămâne şi el neschimbat, un AMOLED LTPO de 6.8 inch, cu rezoluţie de 2520 x 1080 pixeli şi refresh rate adaptiv între 1 şi 120 Hz.

Rulează Android 13 cu ColorOS 13.2 aplicta peste, iar bateria rămâne la 4300 mAh şi cu încărcare la 44W. Preţul este de 932 de dolari, iar produsul vine pe negru, auriu sau rose gold.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena