EA prezintă noul EA SPORTS WRC, jocul iubitorilor de raliuri

Scris de | 6 septembrie, 2023
EA prezintă noul EA SPORTS WRC, jocul iubitorilor de raliuri

EA a prezentat noul EA SPORTS WRC, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA, pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC prin EA App, Epic Store și Steam. Dezvoltat de Codemasters, echipa din spatele seriei DiRT Rally, apreciată de critici, cu un istoric de peste 25 de ani în domeniul jocurilor video off-road, EA SPORTS WRC este conceput pentru pasionații de simulări de curse. Jucătorii care precomandă jocul vor primi cinci VIP Rally Passes pentru acces la conținut suplimentar disponibil după lansare, serii de design-uri pentru mașini și îmbrăcăminte și până la trei zile de acces preliminar începând cu 31 octombrie 2023.

„EA SPORTS WRC este cea mai autentică formă de motorsport, unde fiecare etapă este o luptă contra-cronometrului, a terenului și a ta”, a declarat Ross Gowing, Senior Creative Director pentru Codemasters. „Acesta este jocul de raliu pe care ne-am dorit dintotdeauna să îl concepem, combinând cunoștințele profunde și expertiza studioului nostru cu puterea licenței oficiale WRC, care reprezintă vârful motorsportului de raliu. Noul motor al jocului ne-a permis să împingem raliul la limita a ceea ce se consideră posibil, iar caracteristicile suplimentare, inclusiv Builder și Moments, oferă jucătorilor și mai multe modalități de a interacționa cu sportul pe care îl iubesc.”

Combinând motorul grafic Unreal Engine cu dinamismul seriei DiRT Rally, EA SPORTS WRC oferă etape mai lungi și mai detaliate decât a fost posibil până acum, cu 18 locații oficiale ale Campionatului Mondial de Raliuri FIA și peste 600 km de etape provocatoare pe asfalt, macadam și zăpadă. Jocul se mândrește, de asemenea, cu 10 vehicule WRC, WRC2 și Junior WRC actuale și 68 dintre cele mai emblematice mașini de raliu care cuprind un istoric de 60 de ani ai acestui sport. Lucrând împreună cu echipele și producătorii oficiali WRC, precum Ford, Toyota și Hyundai, fiecare vehicul este construit pentru a rezista provocărilor cu care se va confrunta pe parcursul sezonului. Mașinile Rally1 hibride 4WD sunt unele dintre cele mai rapide din istoria sportului, capabile să atingă viteze incredibile în timp ce realizează salturi care sfidează gravitația, pe suprafețe deteriorate și vreme nefavorabilă.

Având în vedere feedback-ul primit de la piloți, inclusiv de la fostul pretendent la titlul FIA Junior WRC și campionul din 2023 al Campionatului European de Raliuri FIA ERC3, precum și de la designerul de jocuri Jon Armstrong, jucătorii pot alege o configurație profesională pentru pilot, care să reflecte experiența pe care o întâlnesc piloții în fiecare săptămână de cursă. Jucătorii noi pot personaliza manevrabilitatea, permițându-le să facă modificări care să îi ajute să stăpânească provocarea supremă de tip jucător versus off-road. Fiecare mașină este replicată într-un mod detaliat, iar noile indicații pentru traseu, inclusiv comenzile simplificate pentru piloții începători, oferă jucătorului informațiile necesare în timp ce concurează.

Introducerea funcției Builder îndeplinește visul celor care își doresc să-și construiască propria mașină de raliu. Poți selecta șasiul, caroseria și toate piesele mecanice importante înainte de a personaliza interiorul și exteriorul, iar în final o personalizezi cu ajutorul editorului de culori. Poți testa mașina și să faci toate ajustările necesare înainte de a concura pentru Campionatul Mondial împotriva celor mai buni concurenți pe care îi poate oferi WRC.

EA SPORTS WRC reunește fanii cu un multiplayer cross-platform de 32 de jucători, facilitând competiția între prieteni și comunitatea extinsă de raliuri. Folosind EA Racenet, aplicația însoțitoare de curse a EA, cluburile servesc drept hub-uri construite de comunitate, oferind turnee personalizate pe mai multe suprafețe, cu raliuri în orice locație și în orice perioadă a anului. Pe lângă evenimentele personalizate, modul Moments, actualizat zilnic în joc, oferă jucătorilor șansa de a retrăi scenarii cruciale din sezonul 2023, alături de evenimente clasice din arhivele sportului.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , ,