Xiaomi 13T confirmat pentru lansare pe 26 septembrie; Ce ştim despre telefon?

Scris de | 6 septembrie, 2023
Xiaomi 13T confirmat pentru lansare pe 26 septembrie; Ce ştim despre telefon?

După multe speculaţii şi scăpări, avem în sfârşit o dată de lansare pentru Xiaomi 13T. E vorba despre 26 septembrie şi aflăm asta după ce unele voci au spus că telefonul era aşteptat de fapt la final de august.

Dezvăluirea noii date a venit chiar de la Lei Jun, fondator şi CEO Xiaomi, printr-o postare pe reţeaua de socializare X. E vorba despre un teaser care anunţa că evenimentul are loc în Berlin, Germania şi va fi transmis prin live-stream pe Mi.com. Jun a vorbit şi despre faptul că 13T este co-creat cu Leica, deci aşteptăm filtre Leica, optică Leica, tehnologie Leica.

Încă nu e clar câte telefoane va include noul lineup. Mă gândesc la un Xiaomi 13T, alături de un Xiaomi 13T Pro. Anul trecut seria T era despre camera de 200 MP, refresh rate ridicat şi baterii mari, cu încărcare rapidă. Xiaomi 13T Pro ar fi în acest an o versiune globală a lui Redmi K60 Ultra, care a debutat deja în China.

Xiaomi 13T a debutat deja într-un video de unboxing, deci sunt puţine surprize. Dacă e rebranding de Redmi K60 Ultra, atunci are ecran OLED de 6.67 inch, cu refresh rate de 144 Hz, procesor MediaTek Dimensity 9200+, 12 sau 16 GB RAM şi camera de 50 MP cu OIS, plus baterie de 5000 mAh, care se încarcă la 120W.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena