Nintendo Switch 2 a fost prezentat participanţilor Gamescom 2023 în culise

Scris de | 8 septembrie, 2023
Nintendo Switch 2 a fost prezentat participanţilor Gamescom 2023 în culise

Se adună tot mai multe zvonuri despre viitoarea consolă portabilă Nintendo, Nintendo Switch 2. După ce am aflat că ar putea sosi chiar în 2023, consensul e că vine totuşi în 2024. Iar un prototip ar fi fost deja prezentat în culisele Gamescom 2023.

În luna august, în Koln Nintendo a fost prezentă la Gamescom cu un stand, unde jurnaliştii puteau juca Pikmin 4 şi Super Mario Kart 8 Deluxe. În culise japonezii aveau şi alte bunătăţi. Prezentările pentru dezvoltatori au inclus şi console Switch 2, în spatele uşilor închise. Partenerii au prezentat tech demo-uri şi au dezvăluit modul în care sistemul e gândit să funcţioneze.

Un demo de Nintendo Switch 2 implica o versiune upgradata a lui Zelda: Breath of the Wild, care scotea în evidenţă puterea consolei. Aparent ar fi la egalitate cu a lui PlayStation 5. Nintendo are un lineup puternic de jocuri în 2023 şi 2024, inclusiv un Super MArio Bros Wonder şi un remake Super Mario RPG, dar şi un nou WarioWare.

Se mai lucrează la un joc Princess Peach şi o portare a lui Luigi’s Mansion 2. Metroid Prime 4 e totuşi titlul care ne interesează pe toţi. Primul Nntendo Switch a fost lansat în martie 2017 şi a vândut peste 129 de milioane de unităţi.

Etichete: , , , ,

Sursa: Eurogamer