AOC lansează primul său monitor de gaming portabil, AOC GAMING 16G3

Scris de | 15 septembrie, 2023
AOC lansează primul său monitor de gaming portabil, AOC GAMING 16G3

Cu un ecran IPS Full HD de 15,6 inchi care oferă imagini clare, AOC GAMING 16G3 este un monitor conceput pentru gaming, atât pentru pasionații de PC-uri, cât și pentru utilizatorii de console, care vor să se bucure de experiența jocului, indiferent de locul în care se află. 16G3 oferă o rată de reîmprospătare de 144 Hz și un timp de răspuns de 4 ms (cu opțiunea Overdrive activată). Având o luminozitate de 250 cd/m² și un raport de contrast de 1000:1, acest monitor asigură afișarea culorilor puternice, indiferent dacă se află în interior sau în exterior. Includerea tehnologiei Adaptive-Sync anulează efectele precum screen tearing-ul, în timp ce input lag-ul redus conferă un avantaj competitiv.

Aspectul îmbină accentele negre și roșii, monitorul având un profil de 11,5 mm și greutate ușoară, de mai puțin de 1,1 kg. Cu dimensiuni similare cu cele ale laptopurilor de 15,6″, monitorul va încăpea în majoritatea genților și pentru un plus de siguranță, acesta include și o husă de transport căptușită. În completarea designului său, 16G3 prezintă un suport inteligent încorporat, care oferă o gamă de unghiuri de înclinare pentru a asigura o experiență de vizualizare cât mai confortabilă în timpul sesiunilor prelungite de jocuri. Tranziția între modurile portret și peisaj se face cu ajutorul funcției Auto-Pivot, accesată prin intermediul software-ului i-Menu inclus.

AOC GAMING 16G3 oferă o varietate bună de opțiuni pentru conectivitate. În timp ce intrarea microHDMI se potrivește atât pentru consolele de generație trecută, cât și de generație actuală (cum ar fi PS4, PS5 , Xbox One, Xbox Series S sau X) inclusiv cu laptopurile vechi, una dintre intrările USB-C acceptă DisplayPort Alt Mode și alimentare cu energie, permițând conexiuni la laptopuri și la smartphone-uri compatibile. Cel de-al doilea port USB-C al modelului 16G3 permite intrarea de alimentare DC, eficientizând gestionarea cablurilor. Această alimentare DC poate fi direcționată prin primul port USB-C către smartphone-ul sau laptopul conectat, permițând încărcarea acestuia și partajarea ecranului în același timp. Pentru sunet, acest model portabil are două difuzoare de 1W și dispune, de asemenea, de o mufă de ieșire pentru căști.

Profesioniștii îl pot folosi și ca ecran secundar conectat la laptopurile lor pentru prezentări sau îl pot folosi ca monitor secundar pentru o configurație rapidă, dinamiă și eficientă, cu mai multe monitoare, pentru a-și îmbunătăți productivitatea în mișcare sau chiar la birou. Un suport de montare VESA 50×50 mm permite inclusiv o instalare fixă.

AOC GAMING 16G3 va fi disponibil din luna octombrie 2023 la un preț recomandat de 1536 lei.

Etichete: , , , , , , , ,