Logitech G lansează noi echipamente de streaming: microfoanele Yeti GX, Yeti Orb și lumina Litra Beam LX

Scris de | 19 septembrie, 2023
Logitech G lansează noi echipamente de streaming: microfoanele Yeti GX, Yeti Orb și lumina Litra Beam LX

Logitech G a lansat astăzi trei noi produse, cele două noi microfoane Logitech G Yeti GX, Logitech G Yeti Orb și o nouă lumină Logitech G Litra Beam LX. În plus, Logitech G anunță și faptul că Logitech G Litra Beam lumina premium de streaming și Logitech G Compass Boom Arm vor fi rebranduite pentru a afișa elementele de brand și ambalajul Logitech G.

Yeti GX

Yeti GX este un microfon de gaming premium pentru transmisiuni live, cu tehnologie bazată pe capsula dinamică pentru livrarea unei performanțe audio fără precedent. Este totodată o premieră faptul că Yeti GX folosește rotița clasică de scroll de la mouse-urile din portofoliu de gaming Logitech G, pentru a putea controla microfonul cu o singură mână. Yeti GX prezintă și un model de captare supercardioid care scoate în evidență vocea eliminând sunetele din cameră, sunetele de tastatură sau zgomotele de fundal.

Funcția Smart Audio Lock cu care vine Yeti GX salvează setările audio printr-o simplă apăsare a rotiței de scroll, pentru redare audio consistentă de fiecare dată și ajustare automată a semnalului care previne întreruperea sunetului și reduce zgomotele de fundal. Tehnologia Blue VO!CE de la Logitech G permite celor care transmit live să aleagă dintr-o varietate de filtre, îmbunătățind totodată sunetul de bază al microfonului și oferind efecte audio personalizate. Yeti GX este un microfon USB plug-and-play pentru instalare și transmisie live, și este compatibil cu brațul articulat Blue Compass și, în curând, cu o versiune nouă Logitech G a brațului Compass. 

Yeti Orb

Yeti Orb este un microfon USB de gaming gândit pentru gamerii care abia acum încep să transmită live, Yeti Orb este construit cu o capsulă condensatoare customizată care aduce fluiditate în procesul de creare de conținut. Produsul prezintă un logo RGB și lumină de stare cu efecte de iluminare personalizabile care pot fi accesate atât înainte, dar și în timpul streamingului. În momentele de tensiune, când sunetul de la voce este mai ridicat, ca de exemplu în lupte și bătălii intense, Yeti GX și Yeti Orb minimalizează distorsiunea, și, alături de tehnologia filtrelor Blue VO!CE, personalizează sunetul de voce pentru a crea efecte distractive și pentru a proteja împotriva întreruperii sunetului, toate aceste opțiuni fiind disponibile prin aplicația G HUB.

Litra Beam LX

Litra Beam LX este o lumină de streaming RGB cu două fețe, cu tehnologia TrueSoft pentru modelarea și direcționarea luminii. Folosind LIGHTSYNC RGB, cele 16 milioane de combinații de culori ale Litra Beam LX le permit gamerilor să-și personalizeze temele de culoare, aceștia putând să-și transforme studioul într-un show de lumini virtual.

Tehnologia TrueSoft de la Logitech G vine cu o acuratețe cinematică a culorilor și difuzie avansată pentru eliminarea umbrelor dure cu ajutorul luminozității reglabile, temperaturi ale culorilor care variază de la lumina caldă a lumânării până la albastru rece (2700K – 6500K) și cu setări RGB. Având certificat de siguranță pentru transmisie live pe toată durata zilei, Litra Beam LX a trecut cu brio cele mai stricte procese de testare UL.

În plus, Logitech G anunță suport complet pentru toate dispozitivele compatibile LIGHTSYNC cu Windows Dynamic Lighting odată ce acesta devine disponibil. Windows Dynamic Lighting este un nou instrument de iluminare RGB pe Windows 11, care permite utilizatorilor să coordoneze efectele pentru multe mărci de produse compatibile RGB, incluzând acum și Logitech G.

Preț și disponibilitate

Yeti GX și Yeti Orb sunt acum disponibile în varianta pe negru, iar Litra Beam LX în varianta grafit pe site-ul Logitech G. Local vor fi disponibile Yeti GX si Litra Beam LX, la un preț recomandat de 794.99 RON, respectiv 794.99 RON.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , , ,