AOC GAMING CQ27G2S/BK: AOC lansează un nou monitor de gaming

Scris de | 26 septembrie, 2023
AOC GAMING CQ27G2S/BK: AOC lansează un nou monitor de gaming

AGON by AOC anunță AOC GAMING CQ27G2S/BK, un monitor curbat de 27″ (68,6 cm) cu o rezoluție QHD, proiectat pentru a combina cele mai căutate caracteristici. CQ27G2S/BK este potrivit pentru jucătorii care caută o experiență mai bună, o rată de reîmprospătare rapidă de 165 Hz și un ecran curbat de dimensiuni mari.

În centrul său se află un panou VA, care oferă un contrast ridicat de 4000:1, ceea ce face din acest monitor o soluție echilibrată pentru diverse genuri de jocuri, filme și multe altele, oferind în același timp performanțe la un preț competitiv.

Ecran curbat

Modelul CQ27G2S/BK prezintă un panou VA cu o curbură 1500R, realizând un câmp vizual panoramic, menit să le ofere utilizatorilor o experiență mai captivantă. Cu o rezoluție QHD (2560×1440) și o rată de reîmprospătare rapidă de 165 Hz, jucătorii sunt pregătiți să se bucure de o experiență de joc fluidă. Timpul de răspuns GtG (Grey to Grey) de 4 ms și MPRT de 1 ms (Moving Picture Response Time) promite că fiecare mișcare este redată cu o claritate mai bună, indiferent dacă jucătorii explorează jocuri open-world sau se angajează în lupte competitive în spații restrânse.

Curburi și versatilitate

Utilizatorii beneficiază de compatibilitatea cu standardul HDR10. CQ27G2S/BK redă scenele cu o gamă dinamică de culori și un raport de contrast de 4000:1. Tehnologia Adaptive-Sync elimină screen tearing-ul, menținând fluiditatea în timpul momentelor intense de joc.

Cu o acoperire sRGB de 99%, CQ27G2S/BK, capacitatea sa cromatică amplifică jocurile și potențează proiectele grafice, toate acestea fiind redate cu o acuratețe mai ridicată a culorilor. Input lag-ul redus al monitorului asigură faptul că acțiunile utilizatorilor se traduc instantaneu în reacții pe ecran.

CQ27G2S/BK este un monitor adaptabil pentru toate jocurile și sarcinile de zi cu zi, acesta fiind echipat cu un suport ergonomic care oferă reglaje de înălțime, înclinare și pivotare, permițând utilizatorilor să își personalizeze configurația pentru un plus de confort.

Pentru lucrul în timpul nopții, tehnologia Flicker-Free și modul Low Blue Light al monitorului contribuie la reducerea oboselii ochilor în timpul utilizării prelungite. Monitorul include, de asemenea, funcții orientate către jocuri în OSD-ul său, cum ar fi Shadow Control, care permite jucătorilor să ajusteze nivelurile de umbră pentru o vizibilitate sporită în scenele slab luminate sau invers, sau suprapunerea reticulului (Dial Point) care permite jucătorilor să țintească cu o mai mare precizie în jocurile FPS în care lipsește reticulul (ținta). Caracteristicile OSD pot fi, ajustate și cu ajutorul software-ului AOC G-Menu.

AOC GAMING CQ27G2S/BK va putea fi achiziționat de la sfârșitul lunii octombrie 2023, la un preț recomandat de 1238 lei.

Etichete: , , ,