Samsung Galaxy S24 primeşte o dată de lansare

Scris de | 28 septembrie, 2023
Samsung Galaxy S24 primeşte o dată de lansare

După ce s-a vorbit excesiv despre iPhone 15, un pic şi despre iPhone 16 chiar, acum avem zvonuri proaspete cu privire la Samsung Galaxy S24. Se pare că el a primit o dată de lansare, dedusă din data oficială de anunţ.

În general Samsung îşi lansează Galaxy S-urile la început de an, deci nu e niciun şoc aici. Acum aflăm de la un zvonac pe numele său Ice Universe că Samsung Galaxy S24 va fi anunţat pe 18 ianuarie, urmând a fi pus în vânzare pe 25 ianuarie. Zvonacul este unul reputat şi apreciat pentru datele pe care le-a oferit înainte de lansări, mai toate informaţiile sale fiind confirmate.

Ultima dată când Samsung a lansat un telefon în ianuarie era în 2021, atunci când a debutat seria Galaxy S21. Pe atunci motivul lansării premature era faptul că firma sud coreeană dorea să lanseze un lineup proaspăt în perioada pandemică pentru a ţine publicul interesat şi cererea sus. De această dată lansarea prematură va avea un motiv ceva mai logic: Samsung şi Qualcomm îşi vor lansa procesoarele next gen mai devreme şi telefoanele cu acele chipseturi vor fi gata mai devreme.

Spre exemplu Qualcomm ţine un eveniment de debut pentru Snapdragon 8 Gen 3 chiar luna viitoare. Iar Samsung ar lucra în culise la un Exynos 2400 de ceva vreme. Despre seria Galaxy S24 am auzit că aduce ecrane edge to edge, renunţă la unele camere telephoto şi plusează la viteza de încărcare şi materialele folosite.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena