Altex deschide un nou magazin în Craiova. Care sunt ofertele de lansare

Scris de | 4 octombrie, 2023
Altex deschide un nou magazin în Craiova. Care sunt ofertele de lansare

Altex România își extinde rețeaua națională de locații fizice prin deschiderea unui nou magazin Altex în cea mai nouă zona comercială a Olteniei – Craiova Promenada. Magazinul, situat în Calea Severinului nr. 61 (vizavi de Dedeman) este dispus pe două etaje și se deschide joi, 5 octombrie, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de 2.700 mp. În perioada 5 – 11 octombrie, clienții vor putea beneficia de oferte speciale la numeroase produse în cadrul Altex Craiova Promenada.

Noul magazin dispune de un stoc variat de aproximativ 50.000 de produse. În ziua deschiderii, Altex oferă 150 de boxe portabile cadou pentru primii 150 de clienți care fac cumpărături de peste 500 lei. Extinderea lanţului de magazine Altex reprezintă un pilon esențial al strategiei de dezvoltare a companiei, care se concentrează pe accesul rapid şi convenabil la o gamă diversificată de produse. Totodată, retailerul electro-IT furnizează serviciile sale binecunoscute, cum ar fi politica 2x diferența, livrarea în doi oameni sau transportul gratuit pentru comenzile online.

„Deschiderea noului magazin din Craiova reflectă angajamentul nostru de a livra tehnologie de ultimă generație, la cel mai mic preț din România. Orașul Craiova este în continuă dezvoltare, iar comunitatea de acolo poate beneficia de suportul tehnologic care promovează progresul, a menționat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

În ziua inaugurării, noul magazin Altex din Craiova va funcționa la program obișnuit, de la 10:00 la 22:00. Toți cei care vor vizita magazinul  pe 5 octombrie vor fi așteptați cu surprize, precum modelare baloane și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar cei prezenți se vor bucura și de un spectacol în ritmuri braziliene cu Barbarossa Samba Group.

Pentru acest eveniment, Credex oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 5 – 11 octombrie, pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Craiova Promenada.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , ,