Connect 2.0: Cine suntem acum și încotro ne îndreptăm

Scris de | 11 octombrie, 2023
Connect 2.0: Cine suntem acum și încotro ne îndreptăm

connect devine cu pași repezi una dintre cele mai citite și mai importante publicații de tehnologie de pe piața media din România. Luna septembrie a acestui an a însemnat depășirea unui milestone important în istoria site-ului www.connect.ro, iar astăzi a sosit momentul să anunțăm cele mai noi adiții la echipa editorială. Astfel că, precum un veritabil Fabrizio Romano al presei tech, am să anunț cele mai recente transferuri.

De la începutul lunii octombrie, Cătălin Nițu (ex. Redactor șef al Go4IT.ro) și Andrei „Marinake” Marin (ex. Redactor Zona IT) s-au alăturat redacției connect și vin cu un plus de valoare pe tot ce privește partea de gaming, produse hardware dar și telefoane, laptopuri și, practic, orice fel de gadget. Tot ce vedeți de obicei pe la noi pe aici.

“Au venit doi oameni cu experiență în presa de tehnologie, iar acum putem să ne concentrăm să livrăm și mai mult conținut, sub toate formele lui. Fără îndoială, avem cea mai puternică redacție pe acest segment, iar odată cu venirea lui Cătălin și “Marinake” s-a dublat capacitatea de producție de materiale informative pentru pasionații de tech. Avem în plan să menținem standardul ridicat în materiale, să creștem mai puternic în zona de video și să facem mai bine alte lucruri la care am fost deficitari în echipa restrânsă. Mă bazez pe entuziasmul lui Andrei, pe experiența lui Cătălin, pe energia lui Marinake și pe capacitatea lui Claudiu de a coordona întreaga echipa în toate proiectele, fie că vorbim despre noua emisiune de la TV, canalul de YouTube, revista sau site-ul”, a declarat Iulian Machi, Director General al trustului care coordonează revista Connect. 

Noua echipă își dorește să ducă connect și mai sus în topul preferințelor consumatorilor tech din România și, credem noi, avem toate uneltele necesare să realizăm acest lucru. Alături de mine și Andrei, și ocazional Iulian, Cătălin și Marinake își propun să livreze cele mai interesante și mai in-depth review-uri pe care le puteți citi în limba română, dar și analize, interviuri și, coming really soon, mult mai mult conținut video.

„Connect nu este doar un nou job, dar și un început fresh pentru mine. O să intru mai în detaliu pe subiectele care mă pasionează și o să ajut la introducerea unor categorii noi de recenzii, atât pe site și revistă, cât și pe YouTube. Ah da, nu uitați să dați un subscribe și să stați cu ochii pe canalul nostru – e și păcat să nu vă povestim și cu viu grai despre cele mai noi jucărele tech pe care le testăm. P.S.: Primiți cu hardware-ul p-aici?”, ne spune Marinake.

„Am venit în echipa Connect pentru noi provocări în domeniul presei de tehnologie. Este prima dată când fac parte dintr-o echipă care produce simultan conținut online text și video, print, dar și emisiuni de televiziune. Am multe idei noi pe care sper că le vom transforma în realitate, iar împreună, în noua formulă, sunt sigur că vom realiza și mai mult conținut de calitate, atât din zona tehnologiei, cât și din gaming și alte forme de entertainment.”, adaugă și Cătălin.

Pe scurt, urmează lucruri extrem de interesante venite din partea noastră, care se vor concretiza în viitorul apropiat, precum și un nou proiect TV pe care îl vom anunța separat în foarte scurtă vreme. Stay tuned.

Etichete: , , , , , , ,