Samsung anunță o ediție de colecție pentru cel mai nou pliabil al său, Galaxy Z Flip5 Retro

Scris de | 30 octombrie, 2023
Samsung anunță o ediție de colecție pentru cel mai nou pliabil al său, Galaxy Z Flip5 Retro

Nu e un secret că telefoanele pliabile de tip flip s-au inspirat, din punct de vedere al design-ului, de la clasicele telefoane cu clapetă care făceau furori în urmă cu două decenii. Samsung celebrează astfel unul dintre cele mai populare modele retro ale sale, Samsung E700, cu o ediție limitată a celui mai nou pliabil al său, Galaxy Z Flip5. Și, bineînțeles, numele acestei ediții speciale trebuia să fie Samsung Galaxy Z Flip5 Retro.

Galaxy Z Flip5 Retro vine cu aceeași combinație de culori ca modelul SGH-E700, adică albastru indigo și argintiu, și include animații și grafică inspirate de „strămoșul” său, pixelată, disponibilă pe ecranul mai mic. Evident, și pachetul este special, include logo-uri pentru Galaxy Z Flip5 și E700, stickere cu diferitele logo-uri Samsung din trecut, precum și, ca element principal, un telefon Samsung E700, care vine la pachet cu un card colector, gravat cu serial number-ul unic al device-ului.

Fiind vorba de o ediție specială, modificările se limitează doar la design, astfel că la interior telefonul va avea același Snapdragon 8 Gen 2 pe 4nm, cu un ecran de 6,7 inchi pliabil, AMOLED și 8GB de memorie RAM. Dacă vrei să afli mai multe despre Samsung Galaxy Z Flip5 poți citi review-ul nostru dedicat, disponibil aici.

Noua ediție specială Galaxy Z Flip5 Retro va fi disponibilă în cantități limitate în Coreea de Sud, începând de la 1 noiembrie. Telefonul ajunge și în Europa de această dată, în Marea Britanie, Franța, Germania și Spania, dar și în Australia, de pe data de 2 noiembrie. Versiunea aceasta va putea fi cumpărată numai de pe site-ul oficial Samsung din aceste regiuni, iar prețul va fi dezvăluit în curând.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Samsung Galaxy Z Flip5 Retro announced