Dyson a deschis un nou magazin în Băneasa Shopping City

Scris de | 8 noiembrie, 2023
Dyson a deschis un nou magazin în Băneasa Shopping City

Dyson a deschis unul dintre cele mai mari magazine de prezentare din regiune în centrul comercial Băneasa Shopping City din București. Zilnic, între 10.00 si 22.00, vizitatorii au ocazia să se familiarizeze cu cele mai recente noutăți ale companiei în ceea ce privește igienizarea locuinței, purificarea aerului și îngrijirea părului.

Magazinul Dyson din Băneasa Shopping City va găzdui întregul portofoliu de produse al companiei. Situat la primul etaj al centrului comercial și cu o suprafață de 50 mp, magazinul dispune de mai multe zone de prezentare și display-uri interactive. Oricine dorește să testeze produsele, înainte de a le achiziționa, are la dispoziție personal special instruit să prezinte tehnologia Dyson și să ofere toate informațiile necesare despre caracteristicile fiecărui produs. Mai mult decât atât, un hairstylist este la dispoziția oricui dorește să afle cum se pot realiza diverse coafuri cu produsele Dyson de îngrijirea părului.

Instrumentele de stilizare a părului de la Dyson se folosesc de tehnologii precum controlul inteligent al căldurii, tehnologia Air Multiplier sau efectul Coandă, care se regăsesc în uscătorul de păr Supersonic, placa de păr Corrale și multi-stylerul Airwrap.

Utilizarea capetelor de aspirare și a diferitelor accesorii pentru a aspira podelele, gresia, covoarele, tapițeria și locurile greu accesibile din casă și captarea a 99,99% din particulele ultrafine de până la 0,1 microni sunt câteva dintre caracteristicile pe care le au cele mai recente modele de aspiratoare fără fir: Gen5, Submarine, V15, V12, V11, V10.

De asemenea, purificatoarele Dyson detectează și captează particule ultra fine ce pot cauza alergii respiratorii și dispun de filtre certificate HEPA H13, ceea ce înseamnă că poluanții sunt captați și reținuți în interior, creând unui mediu mai sănătos în locuințe. Din oferta Dyson fac parte dispozitivele: PH04 si HP09.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , ,