Black Friday 2023 la eMAG: cele mai bune oferte la telefoane

Scris de | 10 noiembrie, 2023
Black Friday 2023 la eMAG: cele mai bune oferte la telefoane

Deci, nu ai prins iPhone 13-le în primele minute ale campaniei de Black Friday de anul acesta. Nicio grijă, pentru că în acest material am pregătit niște recomandări cu care să uiți de el (sper).

Telefon mobil Apple iPhone 15, 128GB, 5G, Black, disponibil la 4634 de lei. Cum să uiți mai bine de faptul că nu ai prins iPhone 13 decât cu ajutorul unui iPhone 15? Sigur, e mai scump, dar te vei și gândi mai târziu să îl schimbi, când va veni momentul. Plus, arată și se simte ca un flagship în toată regula, iar dacă nu ești convins de el, poți vedea citi review-ul meu aici.

Telefon mobil Samsung Galaxy S21 FE, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 5G, Graphite, disponibil la 1899 de lei de la 2599 de lei. Unul dintre puținele produse „vedetă”, anunțate înainte de începutul campaniei și care încă se mai găsesc, însă nu mă aștept ca stocurile să reziste toată ziua. E o ofertă bună, corectă aș zice pentru un astfel de telefon, deși poți obține ceva mai multă performanță la un preț mai mic.

Telefon mobil Motorola Edge 40, Dual SIM, 8GB RAM, 256GB, 5G, Leather Eclipse Black, disponibil la 1389 de lei de la 1499 de lei. Case in point: acest Motorola Edge 40, pe care îl consideram o ofertă bună și la 1500 de lei, în acest material, și care acum a scăzut și mai mult în preț. Este un super telefon pentru prețul acesta, probabil cel mai ridicat value for money pe care îl poți găsi pe eMAG în această categorie de-a lungul zilei de astăzi.

Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 12S, 8GB RAM, 256GB, Ice Blue, disponibil la 949 de lei de la 1079 de lei. Că tot veni vorba de value for money, Xiaomi e o companie care și-a construit un nume pe acest motto. Iar un telefon cu 8GB RAM și 256GB stocare, la doar 949 de lei, nu prea poate fi ignorat cu ușurință. Dacă performanța este cea care contează pentru tine și îți place să te joci mult pe telefon, un Xiaomi Redmi Note 12S îți va prinde bine.

Telefon mobil Nothing Phone(2), 256GB, 12GB RAM, 5G, Dark Grey, disponibil la 2699 de lei de la 3249 de lei. Dacă nu ai prins iPhone 13 dar tot vrei să ieși în evidență cu telefonul (ceea ce, să fim sinceri, nu prea o mai faci cu un iPhone oricum), atunci Nothing Phone(2) este creat pentru tine. Un telefon cu un aspect aparte și o formă care amintește de iPhone, cu lumini configurabile pe spate, cu o performanță excelentă, mult îmbunătățită față de prima generație, și despre care vei primi întrebări de fiecare dată când îl vei scoate din buzunar – ce înlocuitor mai bun pentru iPhone ai putea găsi?

Etichete: , , , , , ,