Telekom organizează „Black Friday pur și simplu”, cu oferte pentru toți clienții, nu doar la portare

Scris de | 10 noiembrie, 2023
Telekom organizează „Black Friday pur și simplu”, cu oferte pentru toți clienții, nu doar la portare

Telekom Romania Mobile a lansat astăzi Black Friday și până pe 14 noiembrie, are oferte valabile pentru toți clienții, nu doar la portare, incluzând reduceri de 50% la abonament și de până la 50% la telefoane. Astfel, pentru abonamentele fără telefon contractate exclusiv online, pentru 24 de luni, Telekom Romania Mobile oferă 50% reducere la prețul lunar al abonamentului, pe toată perioada contractuală. Un abonament 5G nelimitat cu roaming inclus poate fi achiziționat cu doar 2,5 euro/lună, ofertă promoțională disponibilă pentru toate tipurile de clienți, nu doar la portare.

Pentru clienții care ajung în magazine între 10 și 14 noiembrie, reducerea de preț de 50% la abonament este valabilă în primele 6 luni din cele 24 de contract. Cei ce doresc să achiziționeze și un telefon împreună cu abonamentul beneficiază, de asemenea, de un discount la abonament de 50% timp de 6 luni, respectiv până la 50% din valoarea ratei lunare pentru o selecție variată de smartphone-uri. De exemplu, clienții pot alege unul din telefoanele 5G Motorola Egde40 pentru 4,5 euro rată lunară, Samsung Galaxy A34 pentru 2,5 euro rată lunară sau Xiaomi Redmi Note 12 Pro la 2,5 euro rată lunară, achiziționate împreună cu abonamentul Nelimitat 15 redus la 7,5 euro pentru primele 6 luni de contract.

Oferta este valabilă pentru activări noi, portarea de la abonament sau cartelă, migrarea de la cartelă la abonament, precum și la reînnoirea abonamentului. Clienții persoane juridice care aleg un abonament de mobil NELIMITAT sau BUSINESS GLOBAL de minim 10 Euro (fără TVA), pe o perioadă contractuală de 24 luni, primesc un voucher de 50 de euro (fără TVA) care poate fi folosit în următoarele 6 luni, pentru orice achiziție de smartphone cu abonament.

Oferta este valabilă pentru clienții care își reînnoiesc abonamentul sau achiziționează încă unul, cât și pentru cei care își portează la Telekom Romania Mobile un abonament din altă rețea. Mai multe oferte pot fi găsite pe site-ul Telekom sau în magazinele operatorului.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,