Cyberpunk 2077 se relansează în magazine într-o variantă specială numită „Ultimate Edition”

Scris de | 22 noiembrie, 2023
Cyberpunk 2077 se relansează în magazine într-o variantă specială numită „Ultimate Edition”

Este destul de clar că Cyberpunk 2077 a avut parte de o lansare și o evoluție cu greutăți, jocul fiind clar lansat într-un stadiu nefinisat, fiind necesari încă trei ani de actualizări și lansarea unui DLC care să completeze experiența promisă în 2020. CD Projekt RED consideră însă că munca pentru a transformat Cyberpunk 2077 din unul dintre cele mai mari eșecuri ale industriei într-un joc complet funcțional, care respectă viziunea originală, a ajuns la final, compania poloneză anunțând lansarea versiunii „Ultimate Edition”.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition include tot conținutul de până acum, pe disc

Pachetul Ultimate Edition va fi disponibil atât în format digital, cât și în format fizic de pe 5 decembrie. Versiunea fizică va fi însă prezentă în magazine doar în anumite regiuni, conform anunțului oficial de pe site-ul Cyberpunk. Se pare că acest pachet va veni într-o cutie specială, spun producătorii, deci probabil că fanii care au cumpărat deja jocul vor avea un motiv în plus să îl cumpere din nou. 

Un alt motiv pentru a cumpăra această versiune va fi faptul că discurile de PC, Xbox Series sau PlayStation din acest pachet, includ fără a fi necesară descărcarea de pe internet atât patch-ul 2.0, toate DLC-urile gratuite lansate pe parcurs, dar și noul expansion Phantom Liberty.

Practic, aceasta este versiunea dedicată colecționarilor, care vor dori probabil, cândva în viitor, să joace jocul chiar și dacă serverele care găzduiesc în prezent patch-urile vor fi scoase din funcțiune. 

Vestea bună pentru cei care nu au jucat Cyberpunk 2077 până acum este că se vor putea bucura de o experiență de joc completă, având acces inclusiv la cel mai nou expansion, care costă separat 30 de euro, la prețul unui singur joc. 

Cei care încă nu au făcut însă trecerea la noile platforme de la Sony și Microsoft, nu vor beneficia de pachetul Ultimate. Chiar dacă a fost lansat pe PlayStation 4 și Xbox One inițial, Cyberpunk 2077 a abandonat aceste platforme. Patch-ul 2.0 și expansion-ul Phantom Liberty nu au mai fost dezvoltate pentru aceste platforme. Practic, acelea au primit de-a lungul anilor majoritatea patch-urilor, care fac jocul mult mai „jucabil” decât era la lansare, însă versiunea Cyberpunk de pe acestea rămâne una cu probleme și acum că există versiunea „Ultimate”, una incompletă.

Etichete: , , ,

Sursa: Cyberpunk 2077