Acestea ar putea fi primele imagini reale cu Galaxy S24 Ultra

Scris de | 27 noiembrie, 2023
Acestea ar putea fi primele imagini reale cu Galaxy S24 Ultra

Design-ul seriei Galaxy S24 a fost discutat foarte mult în mediul online, în principal din cauza faptului că sunt așteptate schimbări importante față de modelele din anii precedenți. Se pare însă că aceste zvonuri au fost puțin cam exagerate, întrucât primele imagini în care vedem Galaxy S24 Ultra „pe viu”, dezvăluie un telefon foarte similar cu modelul S23 Ultra din prezent. Există câteva detalii interesante, însă diferențele sunt minore.

Galaxy S24 Ultra trece la ecran complet plat

Imaginile au fost publicate de un utilizator al rețelei de socializare X, David Martin, care nu are un istoric lung în domeniul „leak-urilor” de acest gen.

În primul rând, Galaxy S24 Ultra ar trebui să fie primul telefon echipat cu o ramă realizată din titan, la fel ca modelele iPhone 15 Pro, lansate în luna septembrie. Deși nu putem confirma că este vorba despre o carcasă de titan, imaginile prezintă un telefon cu o ramă mată, de culoare argintie, care are o tentă de galben. Aduce aminte foarte mult de modelul „natural titanium” de pe noile iPhone-uri, deci s-ar putea să fie, într-adevăr, titan.

Un detaliu confirmat de aceste imagini este faptul că S24 Ultra are acum un ecran complet plat. Samsung s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de ecranele curbate în ultimii ani, iar acum renunță și la sticla ușor curbată de pe S24 Ultra. Marginile metalice de pe laterale rămân însă ușor curbate, pentru confort în utilizare, cel mai probabil.

Acesta ar putea fi un prototip aproape finalizat

Și sticla de pe spate este acum complet plată, fără curbură pe laterale, iar în partea de sus și de jos, rama pare să fie complet plată. Probabil că Galaxy S24 Ultra va fi unul dintre telefoanele care pot să stea „în picioare” singure, fără un suport. 

Din păcate, nu putem confirma sau infirma validitatea acestor imagini. Având în vedere design-ul camerelor, am fi înclinați să spunem că este o fotografie reală cu un prototip al telefonului și nu o machetă. Având în vedere și faptul că imaginile acoperă un cod serial de pe spatele dispozitivului, pentru a nu fi identificat ușor de către Samsung, cel mai probabil, fotografiile sunt reale.

Probabil ceea ce întărește cel mai mult acest leak sunt răspunsurile din comentarii ale leaker-ilor renumiți deja în industrie la tweet-ul original. Atât Ice Universe, cât și Ben Geskin, au răspuns la mesajul original, sugerând astfel că avem de a face cu imagini reale.

Etichete: , ,

Sursa: https://twitter.com/DavidMa05368498/status/1725258705128812569