Atracțiile emisiunii connect de sâmbătă, 16 decembrie 2023 – Noul Samsung Galaxy S23 FE, cel mai discutat film din cinematografe și o colecție de jocuri legendare pentru consolele moderne

Scris de | 16 decembrie, 2023
Atracțiile emisiunii connect de sâmbătă, 16 decembrie 2023 – Noul Samsung Galaxy S23 FE, cel mai discutat film din cinematografe și o colecție de jocuri legendare pentru consolele moderne

E sâmbătă, e connect! În al șaselea episod al emisiunii difuzate pe Prima TV sâmbătă la ora 11:30 și în reluare duminică la 10:30, discutăm despre câteva subiecte hot în această perioadă. Ca de obicei, vă punem la curent cu cele mai noi știri din lumea tehnologiei, iar ultima săptămână a fost destul de aglomerată. Google a lansat un concurent pentru ChatGPT, și a fost anunțat jocul anului în cadrul The Game Awards. După aceea, veți afla care este părerea lui Andrei despre Napoleon, cel mai popular film al acestei săptămâni. Lansarea pe marile ecrane a generat reacții mixte, iar concluzia colegului nostru i-ar putea surprinde pe unii.

Tot el ne vorbește și despre noul Samsung Galaxy S23 FE, un telefon interesant care oferă performanțe bune și un ecran de top la un preț corect. ADN-ul familiei Galaxy S nu se oprește doar la performanțe, noul telefon realizând aceleași poze puțin suprasaturate pe care am ajuns să le iubim. Dar nu vă stric experiența de vizionare, așa că vă încurajez să urmăriți această ediție – mâine la 11:30, da? Și dacă tot avem telefonul, vă spunem câte ceva și despre aplicația săptămânii. Fun fact: chiar dacă merge și pe noul Samsung Galaxy S23 FE, a fost aleasă aplicația anului pe iPhone-uri în cadrul App Store Awards 2023.

Nu puteam încheia acest episod al emisiunii connect fără să discutăm și despre jocuri, iar Cătălin a fost încântat să testeze Metal Gear Solid – Master Collection Volume 1. După mulți ani de așteptare, japonezii de la Konami au adus primele jocuri din franciza Metal Gear Solid pe consolele moderne și pe PC. Oare a meritat așteptarea? Aflați în acest episod; și nu uitați, dacă îl ratați sâmbătă, este difuzat în reluare și duminica la ora 10:30. Ne vedem pe micile ecrane!

Etichete: , ,