CES 2024 – HP vine cu noi laptopuri Spectre x360 și periferice

Scris de | 9 ianuarie, 2024
CES 2024 – HP vine cu noi laptopuri Spectre x360 și periferice

În cadrul CES 2024, HP a prezentat cel mai recent portofoliu de PC-uri, monitoare și periferice ale sale, pregătite pentru 2024. Una dintre cele mai importante lansări HP este reprezentată de laptopurile 2-in-1 HP Spectre x360 14″ și HP Spectre x360 16″, care vin cu următoarele caracteristici:

  • Cameră foto de 9 MP cu ajustare de lumină activată în hardware pentru o imagine clară, zi și noapte; cip AI dedicat care oferă funcții integrate de securitate, inclusiv blocare la îndepărtare, pornire la apropiere și alerte de confidențialitate; funcții de ajustare a ecranului, cum ar fi atenuarea intensității atunci când utilizatorul nu privește în monitor, pentru a economisi energie și o rată de refresh variabilă pentru performanță și eficiență energetică; funcție de optimizare automată a performanței care ajustează zgomotul ventilatorului și temperatura în funcție de aplicațiile folosite, de locul în care este amplasat laptopul și de starea bateriei.
  • Tehnologie AI: Trei motoare (CPU, GPU și NPU) pe procesoarele Intel Core Ultra și GPU-urile opționale NVIDIA GeForce RTX 4050 oferă unele dintre cele mai interesante tehnologii disponibile în prezent pentru o varietate de sarcini de lucru, cum ar fi editare foto și video pentru a crea mai rapid conținut și pentru o colaborare mai eficientă.
  • Cele mai noi laptopuri Spectre sunt primele dispozitive HP Consumer care dispun de tuning audio de la Poly. Poly aduce acestor dispozitive zeci de ani de experiență în reglajul audio, iar convorbirile și înregistrările video sunt îmbunătățite cu efectele Windows Studio, care descarcă caracteristici AI, cum ar fi încadrarea automată sau blurarea fundalului.
  • Laptopurile Spectre au un ecran OLED de până la 2,8K, împreună cu IMAX Enhanced Certification pentru vizionarea de filme. Raportul de aspect 16:10 se poate ajusta de la 48 Hz la 120 Hz, în funcție de tipul de conținut.

Poly Voyager Free 20 sunt o pereche nouă de căști cu ANC ce asigură opt ore de ascultare și dispun de o carcasă care prelungește durata de viață a bateriei căștilor de 2,5 ori. De asemenea, aplicația mobilă Poly Lens oferă un test personalizat cu recomandări pentru dimensiunea ideală a căștii în funcție de forma urechii. Tot la CES a fost lansată și tastatura ergonomică wireless HP 960, proiectată cu o dispunere pe zone, cu 20 de taste programabile și o tastatură numerică separată, se adaptează oricărui stil. Tastatura oferă conectivitate Bluetooth și dongle, conține 50% materiale reciclate, iar ambalajul extern provine din surse sustenabile.

Alte periferice prezentate de HP la CES:

  • Mouse wireless reîncărcabil HP 690 – primul mouse Bluetooth Qi-charging din lume cu șase sau mai multe butoane programabile. Oricine își poate personaliza dispozitivul cu HP Accessory Center App.
  • Tastatură wireless programabilă HP 430 – cea mai personalizabilă tastatură mecanică cu Bluetooth din lume. Designul compact și portabil o transformă într-un dispozitiv conceput pentru călătorii.
  • HP USB-C Travel Hub G3 – cinci porturi esențiale pot fi adăugate la notebook cu acest hub mobil compact, inclusiv un port USB-C, două porturi USB-A și un port HDMI. Oferă energie scalabilă și conectivitate plug-and-play pe aproape orice dispozitiv.
  • Tastatură cu fir HP 400 cu iluminare – o tastatură rezistentă atunci când se varsă lichid și care poate fi igienizată. Vine cu un cablu USB-C și un adaptor USB-A pentru conectivitate ușoară.

HP a mai venit la CES și cu primele monitoare HP Seria 5. Disponibile în versiuni de 24, 27 și 32, aceste monitoare oferă acum un raport de contrast de 1500:1 și rate de refresh îmbunătățite de 100 Hz. Au un design subțire și se conectează simplu la mai multe dispozitive cu un port HDMI adăugat. Marginile subțiri și gestionarea integrată a cablurilor permit cu ușurință conectarea mai multor monitoare pentru un efect de continuitate.

Prețuri și disponibilitate globale

  • HP Spectre x360 14 inch 2-in-1 Laptop este disponibil la un preț de pornire de 1.499,99 dolari.
  • HP Spectre x360 16 inch 2-in-1 Laptop este disponibil la un preț de pornire de 1.599,99 dolari.
  • Căștile wireless Poly Voyager Free 20 sunt așteptate să fie disponibile în mai la prețul de 149,00 dolari.
  • Tastatura wireless ergonomică HP 960 este așteptată să fie disponibilă în aprilie pentru 119,00 dolari.
  • Mouse-ul wireless reîncărcabil HP 690 este disponibil acum la prețul de 59,99 dolari.
  • HP USB-C Travel Hub G3 este așteptat să fie disponibil la sfârșitul lunii februarie la prețul de 69,99 dolari.
  • Tastatura wireless programabilă HP 430 este disponibilă acum la prețul de 49,99 dolari.
  • Tastatura HP 400 Backlit Wired este disponibilă acum pe la prețul de 49,99 dolari.
  • Monitoarele HP Series 5 sunt așteptate să fie disponibile în primăvara anului 2024. Prețurile vor fi anunțate mai aproape de disponibilitate.

Toate dispozitivele sunt sau vor fi disponibile pe site-ul HP.

Etichete: , , , ,