DualSense V2 de la PlayStation are o baterie simțitor mai mare

Scris de | 11 ianuarie, 2024
DualSense V2 de la PlayStation are o baterie simțitor mai mare

Zilele trecute, pe site-ul Best Buy din SUA și-a făcut apariția o listare pentru ceea ce se numește PlayStation 5 V2 DualSense Wireless Controller – White. Adică versiunea a doua a excelentului controller care însoțește PS5-ul. Și prin lista de specificații de pe site-ul american am găsit ceva care mi-a atras atenția în mod special – un rând care spune cam așa: „O durată de viață a bateriei excepțională, de până la 12 ore pe o singură încărcare, pentru sesiuni lungi de gaming.”

DualSense V2 Best Buy

Schimbarea este una masivă, mai ales ținând cont de faptul că versiunea actuală a lui DualSense are o durată de viață de circa șase ore, adică cam jumătate din cât promite V2-ul. Descrierea controller-ului de pe Best Buy mai specifică și faptul că stația de încărcare DualSense este inclusă în pachet și oferă încărcare click-in foarte ușoară. Personal însă, nu m-aș aștepta ca prețul să fie cel afișat (89.99$), ci probabil descrierea a fost amestecată cu cea a vreunui pachet care include și încărcătorul wireless. Ăsta ar avea mai mult sens dacă ar fi parte al unui pachet de două controllere.

Asta vine la scurt timp după ce japonezii de la Sony au anunțat în cadrul CES 2024 că lansează capace de culori diferite pentru PlayStation 5. Ca să aflați mai multe, v-am lăsat link-ul către articolul pe acest subiect. Lucrurile merg bine pentru japonezi, care se bucură de un nou boost de succes după lansarea lui PS5, iar acum cu noul model Slim vânzările nu vor continua decât să crească. Compania investește și în portările de exclusivități pentru PC, luna viitoare urmând să primim Horizon Forbidden West alături de DLC-ul Burning Shores pe Steam.

Etichete: ,