Republic of Gamers a lansat o serie nouă de periferice și accesorii

Scris de | 14 ianuarie, 2024
Republic of Gamers a lansat o serie nouă de periferice și accesorii

CES 2024 nu a fost un eveniment presărat doar cu lansări hardware, iar producători precum Republic of Gamers au venit la expoziție cu periferice și accesorii de gaming, pe lângă produsele pe care le vedem în mod normal. Iar începutul este ofertant dacă ne uităm la lista de produse prezentate de ROG. Avem un set complet cu tastatură, mouse, căști, microfon și controller. Bine, produsele sunt lansate separat, dar împreună completează un set, și ca să ai în ce să le bagi, producătorul a lansat și un rucsac de gaming nou-nouț; iar aici vă spun din experiență că astea de la ROG sunt foarte mișto și rezistente.

Noul Republic of Gamers Keris II Ace este un mouse ultra-ușor. Acesta a fost creat cu ajutorul unor jucători profesioniști și astfel s-a ajuns la o formă minimalistă, dar în același timp plăcută ochiului. Stratul de nailon ecologic de deasupra mouse-ului ajută la reducerea greutății, astfel acesta cântărește doar 54 de grame. Senzorul este un ROG AimPoint Pro cu DPI de până la 42K. Poate fi folosit pe orice suprafață, inclusiv sticlă, ceea ce-l face extrem de versatil. Switch-urile folosite aici sunt optice și oferă o durată de viață de 100 de milioane de apăsări. ROG Keris II Ace se conectează la PC wireless cu ajutorul receiver-ului USB din pachet ori via Bluetooth. Iar dacă vrei să îl folosești cu cablu USB, poți face asta folosind cablul inclus în pachet.

Republic of Gamers ROG CES 2024 Periferice

Următoarea este tastatura Republic of Gamers Falchion RX Low Profile. Cu modelul ăsta, Falchion, am mai lucrat în trecut. Este vorba despre o tastatură mecanică wireless, cu format 65% potrivit pentru gaming competitiv. Versiunea RX Low Profile ne indică faptul că modelul acesta folosește switch-uri mecanice cu taste low profile. Asta îi conferă tastaturii un feeling ca de laptop, făcând tastarea ceva mai ușoară. Am mai văzut această abordare și pe tastaturi precum Logitech G915, model care s-a bucurat de foarte mult succes.

Republic Of Gamers Cetra True Wireless SpeedNova este o pereche de buds-uri cu conectivitate Bluetooth și tehnologie wireless ROG SpeedNova 2.4 GHz pentru o latență foarte mică. Nici Cetra nu este un produs nou, prima versiune fiind excelentă atât pentru gaming, dar și pentru ascultat muzică de pe telefon atunci când nu ești acasă. Căștile sunt dotate și cu un sistem de anulare a zgomotului de fond, iar funcția Adaptive ANC optimizează intensitatea efectului în funcție de forma urechii și nivelul zgomotului ambiental. Microfoanele AI asigură o redare cât mai realistă a vocii în orice moment. Autonomia noilor ROG Cetra True Wireless SpeedNova este de până la 46 de ore, atât căștile cât și carcasa acestora beneficiind de încărcare rapidă. La fel ca și modelul precedent, și aceste căști vin cu iluminare RGB pentru a le putea personaliza.

Republic of Gamers ROG CES 2024 Periferice

Dacă ai nevoie de un microfon pentru setup-ul tău de gaming, Republic of Gamers Carnyx ar putea fi o variantă foarte bună. Acesta este un microfon cardioid care se conectează pe USB. Are o capsulă cu condensator de 24mm pentru tonuri vocale bogate și calde. Include și un filtru de trecere înaltă pentru a reduce zgomotul de frecvență joasă și pentru a spori claritatea vocii, un filtru pop pentru a preveni consoanele oclusive vocale și un suport care absoarbe șocurile pentru a preveni mișcarea excesivă. Controlul microfonului se face direct din butoanele de pe el, iar iluminarea RGB poate fi ajustată din ROG Armoury Crate.

Gamerii care preferă telefonul mobil ca platformă principală pot folosi de acum controller-ul Republic of Gamers Tessen care dispune de balamaua inovatoare ROG Foldable Hinge. Astfel acesta poate fi pliat pentru a fi mai ușor de transportat. Conexiunea se realizează prin intermediul unui USB-C flexibil, pentru o compatibilitate extinsă cu mai multe telefoane Android. Controller-ul are și iluminare RGB care arată foarte bine atunci când îl mânuiești, iar controlul acesteia se realizează prin intermediul ROG Armoury Crate pentru Android și iOS.

Toate produsele de până acum formează un set foarte capabil și pot fi cărate ușor alături de un laptop de gaming în rucsacul Republic of Gamers Archer ErgoAir. Acesta dispune de un tunel de aer care permite circulația aerului, astfel previne transpirația excesivă de pe spatele utilizatorului. Rucsacul este confecționat din țesătură de nailon 200D ușoară și durabilă, iar capacitatea acestuia este de 40L. Adică este destul de mare cât să intre în el un laptop cu diagonala de 17 inch. Capacul rucsacului este ajustabil, astfel poate fi „lărgit” la nevoie. Interiorul dispune de buzunare și un fermoare lateral pentru acces rapid. Iar dacă ți-e teamă că îți vei uda echipamentul pe ploaie, ROG Archer ErgoAir include și o husă impermeabilă, dar și o geantă suplimentară.

Etichete: , ,