Netflix nu consideră Vision Pro suficient de important pentru a dezvolta o aplicație pentru el

Scris de | 26 ianuarie, 2024
Netflix nu consideră Vision Pro suficient de important pentru a dezvolta o aplicație pentru el

Așa cum a menționat săptămâna trecută, Netflix nu va avea o aplicație specială pentru headset-ul Vision Pro de la Apple. De asemenea, utilizatorii de Vision Pro nu vor putea nici să ruleze versiunea de iPad a aplicației pe device-ul lor. Într-un interviu cu Stratechery, Greg Peters, co-CEO-ul Netflix, explică această decizie, spunând că face parte din strategia Netflix de a „investi în locuri” care oferă un câștig companiei. Iar la momentul actual, Vision Pro este „la o scară prea mică” pentru a fi considerat un produs important pentru utilizatorii Netflix. Peters spune totuși că Netflix „se află mereu în discuții cu Apple”.

Întrebat dacă există vreo modalitate prin care Apple să schimbe această modalitate de a privi lucrurile a gigantului din lumea streaming-ului, Peters a răspuns afirmativ. „Tot timpul (va exista). (…) Am lucrat împreună de foarte mult timp, tot timpul am avut discuții active cu privire la cum ne putem ajuta unii pe ceilalți. Ne putem mișca foarte, foarte repede. Uneori doar durează ceva mai mult.”

Interesant este că Peters nu oferă și o explicație despre de ce Netflix nu le va permite utilizatorilor de Vision Pro să folosească versiunea de iPad a aplicației. Spre exemplu, Disney+ va fi disponibil pe headset încă de la lansare, cu o aplicație special construită pentru visionOS, sistemul de operare al căștii de realitate virtuală. Netflix însă va putea fi accesat doar prin Safari.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Netflix says Vision Pro is too ‘subscale’ for it to care about