Skull and Bones va fi disponibil în format Open Beta începând cu 8 februarie 2024

Scris de | 26 ianuarie, 2024
Skull and Bones va fi disponibil în format Open Beta începând cu 8 februarie 2024

Skull and Bones a primit, pentru a nu știu câta oară, o dată de lansare oficială. Jocul cu pirați de la Ubisoft va fi lansat pe 16 februarie 2024, iar de data asta pare că o să punem mâna pe el. Ca să ne convingă de asta, producătorul a decis ca pe data de 8 ianuarie 2024, adică cu o săptămână înainte de lansarea oficială, preț de trei zile, să lase gamerii să guste jocul în cadrul unei sesiuni Open Beta. Iar dacă ești abonat Ubisoft+, ai acces la jocul complet începând cu data de 13 februarie, iar progresul se va salva indiferent de platfroma pe care joci.

Lansarea asta este importantă deoarece mulți oameni au crezut că nu vom mai vedea niciodată Skull and Bones. Jocul a fost blocat în ceea ce se numește „development hell” preț de câțiva ani, fiind amânat de mai multe ori. Inițial, dezvoltarea a început în 2013, când jocul trebuia să fie un simplu DLC pentru Assassin’s Creed Black Flag, iar acțiunea se concentra pe elementul de navigație și lupte între corăbii din joc. Între timp ideea a tot crescut, iar în 2017 am primit primul trailer al noului joc în cadrul târgului E3. Press F to pay respects.

Între timp am fost martorii lansării lui Sea of Thieves de la Microsoft Studios, un joc cu o premisă similară. Acesta a fost primit foarte bine de gameri și a reușit să câștige și un premiu BAFTA, după ce a fost nominalizat la mai multe categorii. Cred că asta i-a motivat și pe cei de la Ubisoft, care au decis că Skull and Bones merită să vadă lumina zilei. Acesta oferă o premisă diferită de jocul publicat de Microsoft, un gameplay care înclină mai mult spre realism și un sistem de progresie foarte interesant. Skull and Bones va fi lansat pe 16 februarie 2024 pe PC, PlayStation 5, Xbox Series și pe serviciul Amazon Luna.

Etichete: ,