Motorola anunță moto g24, un nou telefon entry-level

Scris de | 29 ianuarie, 2024
Motorola anunță moto g24, un nou telefon entry-level

Motorola a anunțat astăzi lansarea unui nou telefon din zona entry-level, la preț accesibil – moto g24 – care vine cu un design nou, mai mat pentru carcasa din spate, în special în zona camerelor și un senzor de amprentă situat pe lateral pentru deblocare. De asemenea, are protecție împotriva stropilor de apă.

Funcția RAM Boost a telefonului transformă spațiul de stocare în memorie RAM virtuală pentru o viteză suplimentară. Astfel, aceasta poate adăuga până la 4GB/8GB (în funcție de caz) de memorie RAM virtuală, pentru sarcinile mai solicitante. Pentru a însoți procesorul octa-core de 2,0 GHz telefonul vine și cu o baterie de 5000 mAh, care asigură o utilizare prelungită, conform Motorola, și cu o încărcare TurboPower pe 15W.

moto g24 vine cu un senzor de 50MP cu tehnologie Quad Pixel. Camera frontală de 8 MP include funcția Face Retouch pentru selfie-uri îmbunătățite, Auto Night Vision pentru fotografii de noapte și modurile HDR și Portret. Telefonul mai are și un ecran de 6.56 inchi HD+ și o rată de reîmprospătare a ecranului de 90Hz. Modul High Brightness atinge un nivel de luminozitate maximă de 537 niți, iar difuzoarele sunt stereo și au tehnologie Dolby Atmos.

moto g24 este disponibil la partenerii Motorola: Altex (începând cu 25 ianuarie) și eMAG, la prețul recomandat de 799 lei. Moto g24 vine în 3 culori: Matte Charcoal, Ice Green și Pink Lavender.

Etichete: , , ,