Căștile Galaxy Buds pot oferi acum traduceri în timp real cu AI

Scris de | 14 februarie, 2024
Căștile Galaxy Buds pot oferi acum traduceri în timp real cu AI

Live Translate și Interpreter, unele dintre cele mai bune funcții AI de pe smartphone-urile Galaxy S24 vin și pe căștile din seria Galaxy Buds. Modelele Galaxy Buds 2, Galaxy Buds 2 Pro și modelul de buget Galaxy Buds FE, vor putea oferi traducere în timp real, prin intermediul AI. Desigur, pentru a avea acces la această funcționalitate, ai nevoie de un Galaxy S24, S24+ sau S24 Ultra, însă, în curând, funcțiile Galaxy AI vor fi aduse pe mai multe modele ale companiei.

Samsung aduce funcțiile Galaxy AI pe Galaxy Buds 2, 2 Pro și FE

Cele trei modele de căști Galaxy Buds primesc deja noul update și va trebui instalat înainte de a folosi Live Translate prin intermediul lor. Odată actualizate, acestea pot fi folosite în apeluri cu funcția Live Translate activată, care permite traducerea în ambele sensuri a convorbirilor telefonice. Trebuie să selectezi mai întâi limba ta și limba interlocutorului, iar apoi AI-ul preia vocea fiecăruia și o traduce în timp real atât în format text pe ecran, cât și în format audio în difuzoare și acum în căști. Astfel, fiecare participant la apel poate să înțeleagă ce zice interlocutorul, fără să cunoască limba celuilalt.

Dar mai utilă decât Live Translate este Interpreter, funcția care îți permite să ai o conversație în timp real față în față cu o persoană care vorbește altă limbă. Telefoanele din seria S24 au această capabilitate on-device, dar acum poți pori funcția prin intermediul căștilor, pentru o utilizare mai confortabilă. Tot ai nevoie însă de telefon pentru a reda replicile tale în limba interlocutorului.

Este îmbucurător să vedem extinderea rapidă a Galaxy AI pe alte dispozitive de la Samsung. Asta înseamnă că ne putem aștepta la îmbunătățiri rapide pe parcursul următoarelor câteva luni. Samsung pregătește acum update-ul pentru modelele de anul trecut, care va aduce OneUI 6.1 pe seria S23. Cu puțin noroc, poate că vom primi și suport pentru limba română în Galaxy AI înainte de sfârșitul anului.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina