Viitorul Xbox se decide mâine, 15 februarie

Scris de | 14 februarie, 2024
Viitorul Xbox se decide mâine, 15 februarie

Zvonurile din ce în ce mai neașteptate din ultimele săptămâni vor avea parte în sfârșit de un răspuns, pe data de 15 februarie, când vom afla ce ne rezervă viitorul în ceea ce privește Xbox. Vom vedea astfel dacă într-adevăr se va întâmpla un lucru care până acum părea de neconceput: sosirea jocurilor exclusive pentru Windows și PC pe PlayStation sau Nintendo Switch. Astfel, Microsoft va ține un eveniment special mâine, 15 februarie, de la ora 22:00 (ora României).

Hi-Fi Rush, Sea of Thieves, și chiar și titluri de la Bethesda precum Starfield sau Indiana Jones ar putea apărea pe platformele celor de la Sony și Nintendo în viitorul apropiat. CEO-ul Microsoft Gaming, Phil Spencer, nu a răspuns direct acestor zvonuri, menționând doar că „ascultăm și vă auzim” cu privire la ele. Răspunsurile oficiale vor veni mâine, într-un eveniment de business update al Xbox în care vor vorbi Phil Spencer, Sarah Bond (președintele Xbox) și Matt Booty (șeful Xbox Studios).

Evenimentul va fi difuzat sub forma unui podcast oficial al Xbox, și va fi disponibil pe YouTube. Anunțul vine după ce, la începutul acestei luni, mai multe date din Hi-Fi Rush și Sea of Thieves sugerau că jocurile se vor îndrepta și către alte console, nu doar Xbox Series S/X. Bineînțeles, vom acoperi subiectul și vom reveni cu noutățile anunțate de Xbox.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,

Sursa: The future of Xbox will be revealed on February 15th