Universul Dune se mărește cu un nou joc survival, Dune: Awakening

Scris de | 5 martie, 2024
Universul Dune se mărește cu un nou joc survival, Dune: Awakening

Este încă devreme, dar putem spune că Dune 2 are șanse mari să fie unul dintre cele mai de succes filme din 2024, atât din punct de vedere critic, cât și al box-office-ului. Vestea bună este că, dacă cele două filme ale lui Denis Villeneuve sau cărțile lui Frank Herbert ți-au deschis apetitul de a explora o lume deșertică, în care doar cei mai puternici supraviețuiesc, vei putea face asta curând în noul joc survival Dune: Awakening.

Creat de Funcom și dezvăluit în 2022, Dune: Awakening se petrece pe Arrakis, și un scurt trailer de gameplay ne dezvăluie mai multe despre felul în care va arăta și funcționa jocul. Astfel, vei putea întâlni binecunoscuții viermi de nisip gigant, care se pare că nu vor putea fi uciși în joc, și vor trebui evitați. Există și niște momente de luptă în ornithopter și posibilitatea de a-ți construi propria bază. Nu vedem foarte multe detalii despre felul în care va funcționa elementul de supraviețuire din joc, dar ținând cont că vorbim de un joc Dune, cu siguranță te poți aștepta să descoperi diferite metode de a obține apă și să ții un ochi pe aceasta constant. De asemenea, este un MMO, ceea ce înseamnă că vei avea parte de ceva lupte de-a lungul jocului cu alți jucători.

Funcom a lansat și un clip în care se vorbește despre felul în care este adaptat romanul lui Frank Herbert și cum noul joc, Dune: Awakening, va extinde povestea creată de filmele lui Denis Villeneuve. Jocul nu are încă o dată de lansare, însă va fi disponibil pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X și S.

Etichete: , , , ,

Sursa: Arrakis looks dangerous as ever in survival game Dune: Awakening