CMF by Nothing anunță două perechi de căști ieftine cu ANC performant

Scris de | 6 martie, 2024
CMF by Nothing anunță două perechi de căști ieftine cu ANC performant

CMF, brand-ul de buget al Nothing a anunțat în aceeași zi cu noul telefon mid-range Phone (2a) și două noi produse audio: o pereche de căști „neckband” și o pereche de căști true wireless ieftine, dar cu funcții destul de avansate. Vorbim despre Neckband Pro și CMF Buds „non-Pro”, care se lansează la prețuri extrem de competitive, asemeni produselor anterioare ale brand-ului.

CMF Neckband Pro promite una dintre cele mai bune izolări audio din piață

CMF by Nothing zboară puțin sub radar, însă cele două noi produse audio ar putea să pună acest brand pe hartă foarte rapid. Neckband Pro nu doar că este una dintre cele mai ieftine modele de căști cu fir pe care le poți purta după gât, însă vine și cu funcții pe care unele dintre modelele superioare din piață nu le au. Probabil cea mai mare adiție la acest model este faptul că oferă atât suport pentru sunet „spațial”, cât și anulare a zgomotului ambiental (ANC) la 50db. Majoritatea căștilor din piață pot anula zgomot de maximum 35 sau 40db.

Neckband Pro este echipat cu difuzoare mari, de 13,6 mm cu ceea ce compania Nothing numește „Ultra Bass Technology 2.0”. Cel mai probabil, plaja sonoră a căștilor este mai degrabă îndreptată către bas puternic. Pe lângă ANC, există și un mod de „transparență”, care permite sunetului din exterior să pătrundă în căști, folosind cele 5 microfoane de la exterior. Cu 37 de ore de autonomie și încărcare la 50% pentru 18 ore de ascultare în doar 10 minute, acestea sunt niște căști greu de ignorat, mai ales la prețul de puțin peste 20 de dolari americani. Pe lângă toate acestea, căștile vin și cu o rotiță fizică de control 3-in-1 și rezistență la apă și praf IP55.

CMF Buds vin cu un preț atractiv

CMF Buds, în schimb oferă o experiență similară, dar în format „true wireless”. Și aceste căști au ANC performant, dar la 42db, însă sunt alimentate de un cip Dirac pentru redare de sunet HD. Difuzoarele acestor căști sunt mai mici, la 12,4mm, însă în continuare mai mari decât ale altor produse concurente. Și acest model se laudă c Ultra Bass 2.0.

La capitolul autonomie, avem de a face cu 8 ore de ascultare la o singură încărcare, cu extindere de până la 35,5 ore cu ajutorul cutiei de încărcare (45mAh în fiecare cască și 460 mAh în cutia de încărcare). În 10 minute de încărcare, poți obține 6,5 ore de redare, spune Nothing.

Acest model completează golul din oferta CMF by Nothing, care oferea Buds Pro la un preț mai mare. Și acest model ar trebui să intre în ofertă la puțin peste 20 de euro.

Lansarea Neckband Pro și CMF Buds ar trebui să aibă loc cândva săptămâna viitoare. Compania a oferit un tabel de lansare pentru cele două produse, însă România nu se află printre țările în care acestea vor fi livrate, cel puțin inițial. Comenzile încep pe 12 martie, iar livrările pe 18 martie.

Sursa: CMF