Asphalt 9 se transformă în Asphalt Legends Unite. Vine și pe console, PC și macOS

Asphalt Legends Unite

Asphalt 9, unul dintre cele mai populare jocuri de curse de mașini de mobil, se va transforma începând cu luna iulie în Asphalt Legends Unite. Această tranziție va veni la pachet cu o serie de îmbunătățiri la nivel tehnic și grafic, dar și cu mult conținut în plus, dar și cu o surpriză pentru cei care nu se joacă pe mobil: versiunea Asphalt Legends Unite va fi lansată și pe console, pe PC și pe macOS, iar jocul va putea fi jucat pe oricare dintre platforme, cu progresie cross-platform și curse online la comun.

Asphalt Legends Unite va aduce îmbunătățiri grafice și progresie cross-platform

Conform anunțului, făcut pe App Store-ul de iOS de către Gameloft, Asphalt Legends Unite va veni sub formă de update pentru iOS și Android și va înlocui Asphalt 9. Progresul din Asphalt 9 pare că se va transfera în noul joc, iar totul va arăta mult mai bine datorită unui nou motor grafic. Conform anunțului, pentru prima dată în seria Asphalt, iluminarea din curse va fi în timp real, dar și reflexiile de pe mașini și de pe traseu vor fi mult mai realiste și dinamice.

Apare un garaj unde vor putea fi expuse mașinile deblocate dintre cele 250 de modele licențiate incluse în joc, iar componenta online va primi noi moduri de joc, precum curse cooperative în care grupuri de trei jucători trebuie să termine cursa înainte ca mașini rivale să îi scoată de pe traseu. Odată cu acest update apare și o nouă locație în joc, Singapore, unde vor avea loc noi trasee de curse și evenimente speciale.

Nu sunt specificate consolele, însă presupunem că este vorba despre Xbox Series X/S și PlayStation 5, însă este posibil să avem surpriza ca și consolele mai vechi, precum Xbox One și PlayStation 4, dar și Nintendo Switch să primească noul joc. De altfel, Asphalt 9 este deja disponibile pe Switch, Windows și macOS, deci ne așteptăm la un update pentru aceste versiuni.

Rămâne de văzut cât de bine va mai funcționa Asphalt Legends Unite pe telefoanele din gamele mai ieftine. Asphalt 9 este un joc arătos pe mobil și poate fi jucat cam pe oricare telefon lansat în ultimii ani, cu opțiuni de grafică low, medium și high și framerate la 30 sau 60 FPS (sau 120 FPS pe modele de la Honor). Cu trecerea la un motor grafic mai avansat, anumite dispozitive mobile cu performanțe limitate ar putea să nu mai facă față acestui titlu.