Design-ul seriei iPhone 16, din ce în ce mai clar. Cum vor arăta cele patru modele

Scris de | 4 aprilie, 2024
Design-ul seriei iPhone 16, din ce în ce mai clar. Cum vor arăta cele patru modele
Foto: Sonny Dickson

Cele patru modele de iPhone 16 și iPhone 16 Pro pare că au conturat un design similar cu cel pe care îl știm deja, dar puțin diferit. Noi imagini au apărut în social media, grație jurnalistului Sonny Dickson, care prezintă modele ale telefoanelor, de obicei identice sau foarte asemănătoare cu produsul final pe care îl vom vedea la lansare. Așadar, notăm foarte clar prezența noului buton Capture, despre care se tot vorbește în online, un ansamblu de cameră nou, ieșit în relief, pentru modelele iPhone 16 și alte câteva aspecte. Să le luăm pe rând.

Butonul Action se regăsește pe toate cele patru modele de iPhone 16, acesta fiind momentan disponibil doar pe versiunile Pro și Pro Max ale lui iPhone 15. De asemenea, noul buton Capture va fi localizat pe partea dreaptă a telefoanelor, unde se află antena 5G mmWave pe modelele din Statele Unite. Se pare că acest buton va oferi și suport pentru gesturi care să facă zoom in și zoom out.

iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max sunt ceva mai mari decât iPhone 16 și iPhone 16 Plus. Se pare că varianta Pro va crește la un ecran de 6,3 inchi (de la 6,1 inchi), iar cea Pro Max va atinge un uriaș 6,9 inchi (de la 6,7 inchi). Se observă o modificare și la bump-ul de cameră de pe iPhone 16 și iPhone 16 Plus, care le va permite cel mai probabil celor două modele „vanilla” să înregistreze spatial video pentru headset-ul Apple Vision Pro.

Noua serie de iPhone-uri va fi anunțată cel mai probabil în luna septembrie a acestui an, astfel că avem destul timp să mai vedem o mulțime de zvonuri până atunci, și să aflăm și dacă acest design se va confirma.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: iPhone 16 and iPhone 16 Pro designs highlighted in new dummy unit images