Când se lansează Samsung Galaxy S24 FE

Scris de | 5 aprilie, 2024
Când se lansează Samsung Galaxy S24 FE

Samsung a lansat Galaxy S23 FE la sfârșitul anului trecut, însă nu prea au existat informații despre un succesor până acum. De curând, o publicație din Coreea a dezvăluit că Galaxy S24 FE este într-adevăr o posibilitate.

Aceasta raportează că un furnizor Samsung a început producția în masă a cipurilor pentru display driverul lui Galaxy S24 FE. În plus, publicația susține că telefonul va fi lansat în vara.

O dată de lansare în vara (iunie-august) ar fi mai devreme decât lansarea Galaxy S23 FE de anul trecut, care a fost anunțată în octombrie 2023 (toamna).

Ce mai știm despre Galaxy S24 FE?

Publicația mai adaugă că volumele produse de smartphone-uri Galaxy S24 FE vor fi de ordinul milioanelor. Prin comparație, site-ul a raportat înaintea lansării S23 FE că Samsung avea planificată producția a trei milioane de unități.

Nu s-au „scurs” prea multe știri din surse de încredere despre Galaxy S24 FE. Una dintre puținele afirmații despre telefon provine de la un leaker cu un palmares foarte mixt. El a pretins anul trecut că S23 FE ar fi urmat să fie livrat cu CPU Snapdragon 8 Gen 3 sau Exynos 2400. Dar S23 FE a folosit vârfurile de gamă din anul precedent (2022).

În orice caz, toate telefoanele FE de la Samsung au venit echipate cu baterii de 4.500mAh cu suport pentru încărcare wireless, sisteme triple de camere foro și șasiuri cu rating IP68. Deci, e de presupus că S24 FE ar putea oferi și el toate aceste caracteristici, dacă Samsung adoptă din nou o abordare conservatoare.

Etichete: , , ,

Sursa: Report: The Galaxy S24 FE is real and could arrive earlier than expected