Yale a anunțat lansarea în România a unei noi încuietori smart, Linus L2

Scris de | 11 aprilie, 2024
Yale a anunțat lansarea în România a unei noi încuietori smart, Linus L2

Yale a lansat astăzi în România noua sa încuietoare smart, Linus L2, disponibilă deja pe piață. Aceasta are parte de un upgrade de design față de generația anterioară, fiind realizată în parteneriat cu studioul Bould Design. Reprezentanții companiei spun că experiența de instalare este ușoară și se realizează în câteva minute după ce este scoasă din cutie. De asemenea, ea se poate adapta la majoritatea cilindrilor/încuietorilor existente pe orice tip de uși. Compatibilitatea cu ușa și cilindrul existente poate fi însă și verificată înainte de achiziție cu Verificatorul de Compatibilitate disponibil aici.

Frica de a pierde cheile și de a fi blocat în afara casei este un factor important care stă în spatele adoptării încuietorilor inteligente, astfel că 64% dintre europeni cred că o încuietoare inteligentă ar crește siguranța casei lor, conform unui studiu prezentat astăzi de Yale. Noua Linus L2 are o funcție de deblocare/blocare automată, astfel că, folosind aplicația Yale Home, utilizatorii își pot programa cu ușurință dispozitivul să se blocheze sau să se deblocheze în anumite momente ale zilei, astfel încât să poată veni și să plece cu ușurință în timpul zilei, respectiv să beneficieze de siguranță noaptea. Această caracteristică permite crearea unui program personalizat de securizare a locuinței. De asemenea, încuietoarea poate funcționa doar din zăvor în timpul zilei, dacă dorești asta.

Noua încuietoare inteligentă Yale are acum Wi-Fi încorporat. Acest lucru înseamnă că nu mai este necesară achiziția unui Connect Wi-Fi Bridge suplimentar pentru a beneficia de funcționalități de la distanță. Datorită accesului Wi-Fi încorporat, aceste funcții vor fi posibile imediat ce dispozitivul este scos din cutie. Utilizatorii pot adăuga și alte accesorii Yale. Spre exemplu, pot folosi Yale Dot, care se atinge cu telefonul mobil pentru a debloca sau încuia ușa, fără a deschide aplicația Yale Home.

Linus L2 folosește mai puțin material în componența sa și este cu 20% mai mică decât generația anterioară. Încuietoarea inteligentă este alimentată și de un acumulator reîncărcabil care oferă până la 6 luni de autonomie la o singură încărcare, cu notificări trimise atunci când nivelul bateriei scade, ca să știi atunci când e nevoie să o reîncarci. Bineînțeles, folosește și integrări cu asistenți vocali precum Amazon Alexa, Google Home, dar și cu alte produse din segmentul smart home.  Produsul va fi compatibil Matter prin Thread printr-o actualizare de firmware până la finele acestui an. Aceasta va aduce și Apple Home, printre altele, pe Linus L2.

Linus L2 este interoperabil cu întregul ecosistem de securitate inteligentă Yale, inclusiv cu noua alarmă inteligentă a companiei, gama de camere inteligente și soneria video smart, folosind aplicația Yale Home. Yale Linus L2 se găsește la retailerii din România la un preț de aproximativ 1119 lei.

Etichete: , , , , ,