Când se lansează Shattered Space, primul expansion pentru Starfield

Scris de | 30 aprilie, 2024
Când se lansează Shattered Space, primul expansion pentru Starfield
Foto: Bethesda / Xbox

Starfield a venit și a „plecat” din discursul online despre jocuri video. Ceea ce promitea să fie cel mai mare și mai bun joc de la Bethesda, celebrul studio care ne-a adus jocuri precum seria Elder Scrolls sau Fallout 3 și 4, s-a dovedit a fi doar „Skyrim în spațiu”, cu multe limitări și multe elemente nefinisate pentru lansare. Se pare însă că studioul nu va abandona acest titlu, chiar dacă acesta nu s-a dovedit a fi un succes între critici și fani încă de la lansare și continuă să adauge noi elemente și să îmbunătățească gameplay-ul prin actualizări și DLC-uri. Bethesda tocmai a confirmat oficial când vom primi primul expansion al jocului, Shattered Space, care va adăuga noi quest-uri care vor extinde firul narativ principal, dar și multe alte elemente secundare.

Povestea din Starfield va fi extinsă în această toamnă prin DLC-ul Shattered Space

Știam deja de anul trecut că toți cei care au cumpărat Starfield Collector’s Edition vor primi acces și la DLC-ul Shattered Space, „primul” expansion oficial al jocului. Această formulare sugerează și faptul că vor mai veni și altele, însă chiar și cei care au cheltuit câteva sute de dolari la lansare pe joc vor trebui să le cumpere separat pe următoarele.

Todd Howard, cel responsabil cu regia și producția jocului a oferit recent un interviu pentru canalul de YouTube Kinda Funny Games, unde a dezvăluit că Shattered Space va fi lansat cândva în această toamnă. Asta înseamnă că acest prim DLC apare la un an de la lansarea oficială a jocului pe consolele Xbox și PC. Acesta nu a oferit însă prea multe detalii despre direcția în care va merge Shattered Space și ce va adăuga. Cei care au jucat în trecut jocuri precum Obilivion, Skyrim sau titlurile Fallout 3 și 4, probabil că știu la ce să se aștepte în materie de expansion-uri de la Bethesda.

Howard a mai dezvăluit însă că, înainte de acest expansion, Bethesda pregătește un update gratuit pentru Starfield. Acesta se va concentra pe îmbunătățirea editorului pentru navete, o componentă foarte ciritcată de către fanii jocului. Chiar și cu limitările care există în prezent, gamerii au reușit să creeze niște navete impresionante folosind componentele disponibile în joc, dar multe dintre cele mai bune rezultate au fost realizate cu ajutorul mod-urilor create de comunitate.

Anunțurile oficiale și detalii sunt așteptate în următoarele câteva zile.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,