iPhone-ul „Slim” ar urma să fie mai scump chiar decât varianta Pro Max

Scris de | 20 mai, 2024
iPhone-ul „Slim” ar urma să fie mai scump chiar decât varianta Pro Max

De la introducerea lui iPhoneX, cu al său ecran OLED și Face ID, în 2017, telefoanele gigantului din Cupertino nu prea au mai avut parte de schimbări majore, din punct de vedere estetic (cu excepția modificării ansamblului de cameră). Se pare însă că ne apropiem de o modificare importantă, cu un nou design propus pentru o versiune „Slim” de iPhone, care ar sosi în 2025. Ar fi parte din gama iPhone 17 astfel și, spre surprinderea multora, ar putea fi chiar mai scumpă decât cel mai costisitor model de iPhone actual al companiei, varianta Pro Max.

9to5Mac a scris câteva rânduri despre un zvon venit de la Jeff Pu, analist al Haitong International, care spune că modelele de iPhone 17 ar avea un design schimbat, cu un Dynamic Island mai mic. Anul acesta ne așteptăm să vedem o creștere a dimensiunilor pentru gama iPhone 16, astfel că iPhone 17 „Slim” ar putea avea un display de 6,6 inchi – deci între varianta cea mai mică, de 6,1 inchi și cea mai mare, de 6,9 inchi (iPhone 17 Pro Max). Un alt analist, Ross Young, spune că display-ul modelului Slim ar fi situat la 6,55 inchi, deci e destul de clar că dimensiunea se va situa undeva pe-acolo.

Se pare că există încă multe variante cu privire la design-ul modelului high-end, fiind luate în calcul lucruri precum un cadru din aluminiu, un cutout mai mic pentru camera frontală și senzorii dispuși acolo, sau o poziționare diferită pentru camerele de pe spate. Toate aceste vești vin după introducerea unui nou iPad Pro, care este cel mai subțire dispozitiv creat vreodată de Apple și care, până acum, s-a prezentat onorabil la încercările de a-l îndoi al diferiților YouTuberi. Rămâne de văzut dacă varianta Slim de iPhone va fi la fel de rezistentă și, în final, ce preț va avea.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,

Sursa: ‘iPhone 17 Slim’ rumors point to a redesigned model in 2025