Video oficial cu LG G4. Vezi cum filmează din dronă

Scris de | 30 aprilie, 2015

LG G4 a fost lansat oficial ieri și chiar dacă cele mai multe detalii despre noul flagship sud coreean erau cunoscute de cei pasionați din vina scăpărilor apărute pe internet, astăzi compania a publicat pe contul de Youtube un clip interesant cu G4 în acțiune.

Avem de-a face cu capturi realizate de cel mai proaspăt telefon LG cu ajutorul unei drone și sunt detaliate spre sfârșit și o parte dintre îmbunătățirile software aplicate în special în zona aplicației de cameră, dar și aplicația pentru calendar sau noile notițe inteligente.

În ce privește filmările realizate din dronă, dacă imaginile finale sunt obținute cu adevărat de G4 și nu au fost trucate (avem experiențele altor producători, cu exemplul Nokia în minte), atunci avem de-a face cu rezultate cel puțin impresionate. Se remarcă sistemul de stabilizare optică și modul avansat de captură foto/video, dar vă las să vă bucurați de clip fără a oferi prea multe informații.

În ce privește detaliile tehnice despre LG G4, vă reamintim că cel mai proaspăt produs de compania sud coreeană vine cu un ecran curbat Quad HD de 5.5 inchi, un procesor Qualcomm Snapdragon 808 pe 64 de biți, memorie RAM de 3 GB și un spațiu intern de stocare de 32 de GB. Camera principală este de 16 megapixeli, cu deschidere focală f/1.8, și cameră frontală de 8 megapixeli.

Etichete: , , , ,