FOTO: Samsung Galaxy S4 lansat in Romania

Scris de | 18 aprilie, 2013
FOTO: Samsung Galaxy S4 lansat in Romania

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, a lansat in Romania Samsung Galaxy S4, flagship-ul companiei si unul dintre cele mai asteptate telefoane ale acestui an. Terminalul va fi disponibil in retelele partenerilor pana la sfarsitul lui aprilie la un pret de aproximativ 2.700 de lei.

_DSC0162

 

Evenimentul de lansare s-a desfasurat la restaurantul Sole din Crystal Tower Bucuresti, iar terminalul a aterizat cu un elicopter pe heliportul cladirii. Doi agenti, in stilul James Bond, au dezvaluit cele doua modele Galaxy S IV, pe alb si negru, si au transmis telefonul lui Virgil Iantu, gazda serii.

_DSC0093

Ca o prima impresie de la evenimentul de lansare putem spune ca Samsung Galaxy S IV pastreaza liniile predecesorului Galaxy S III, dar este mai usor si mai subtire, cu un ecran impresionant Super Amoled Full HD de 5 inci si o densitate a pixelilor de 441 ppi.

Specificatiile tehnice complete includ un procesor Qualcomm Snapdragon 600 tactat la 1.9 GHz, 2 GB memorie RAM, 16/32/64 GB spatiu de stocare, camera principala de 13 megapixeli cu autofocus si una frontala de 2 megapixeli cu inregistrare Full HD, baterie de 2.600 mAh, 4G, conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC, emitator IR pentru controlul televizorului si multi senzori: temperatura si umiditate, accelerometru, geomagnetic, proximitate, barometru, gyro etc.

_DSC0202

Oficialii companiei Samsung sustin ca Samsung Galaxy S4 va fi cel mai bine vandut smartphone din Romania si pana la sfarsitul acestui an vor depasi peste 100.000 de unitati vandute. Predecesorul Galaxy S3 a fost deja vandut in peste 100.000 de unitati.

Samsung Galaxy S4 va fi disponibil in Romania pana la sfarsitul acestei luni. Operatorii au lansat deja oferta cu precomanda si disponibilitate de la sfarsitul lunii aprilie si inceputul lunii mai.

connect a avut un model Galaxy S4 pentru cateva zile si in cursul zilei de astazi veti putea vedea un review complet, cu informatii si impresii detaliate despre flagship-ul Samsung.

Etichete: , , , , ,