Netbook multimedia ASUS Eee PC 1215N

Scris de | 9 iulie, 2010
Netbook multimedia ASUS Eee PC 1215N

Netbook-ul multimedia ASUS Eee PC 1215N integrează procesorul Intel Atom D525 și noua grafică NVIDIA ION, oferind performanțe excelente pe acest segment de piață.

ASUS Eee PC 1215N vine în sprijinul utilizatorilor mobili, care doresc să ruleze fișiere multimedia fără a renunța la portabilitate. Netbook-ul beneficiază și de aportul unor tehnologii de ultimă generație, precum interfețele USB 3.0 și Bluetooth 3.0.

Modelul 1215N folosește un procesor Intel Atom D525 dual core și noua generație NVIDIA ION împreună cu NVIDIA Optimus. Portabilul poate oferi performanțe grafice de invidiat. Tehnologia NVIDIA Optimus comută în mod automat și inteligent între grafica integrată și cea dedicată, alegând soluția optimă pentru extinderea autonomiei energetice a sistemului. Eee PC 1215N poate opera până la 7 ore atunci când este alimentat de pe baterie.

Ecranul său panoramic are rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, însă este capabil să redea fluent și clar filmele Full HD 1080p. Decodorul hardware procesează perfect codec-ul H.264 și fișierele MPEG2 în timp ce interfața HDMI permite transmiterea imaginilor Full HD 1080p către televizoarele cu diagonale mai mari.

Netbookul 1215N integrează o cameră web, care poate fi acoperită cu un filtru pentru a asigura intimitatea utilizatorului.

Portabilele Eee PC 1215N sunt dotate cu hard disk-uri cu capacități de 250GB sau de 320GB. Suplimentar, ASUS oferă un spațiu de stocare online de 500GB, unde utilizatorii își pot salva fișierele apelând la o interfață intuitivă.

Modelul 1215N beneficiază și de ASUS @Vibe, o resursă de aplicații software. Oriunde s-ar afla, utilizatorii vor putea accesa muzică, filme, posturi de radio sau alte forme de divertisment online. ASUS @Vibe oferă atât conținut multimedia localizat, cât și internațional. Serviciile sunt actualizate periodic și sunt disponibile gratuit de-a lungul unei perioade de testare.

Eee PC 1215N include și aplicația LocaleMe, care valorifică hărțile Microsoft Bing. Aceasta ajută la poziționarea pe hartă și furnizează informații despre împrejurimi. Utilizatorii pot să localizeze adrese și să stabilească rutele optime.

Posesorii netbook-urilor Eee PC 1215N sunt recompensați și cu un tarif special pentru accesul în rețelele Wi-Fi Boingo. Un singur cont permite conectarea la peste 100.000 de hot spot-uri situate în aeroporturi, hoteluri, cafenele și restaurante din lumea întreagă.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,