Netbook-uri bazate pe noile procesoare Intel Atom Dual-Core

Vânzările de netbook-uri Acer, Asus, Fujitsu, Lenovo, LG, Samsung, MSI, Toshiba şi a altor producători care integrează noile procesoare Intel® Atom™ Dual-Core încep astăzi, 24 august.

Intel Corporation a anunţat că doisprezece modele de netbook-uri care includ noul procesor Intel Atom dual-core sunt disponibile în magazine începând de astăzi. Netbook-urile – disponibile în oferta unor producători precum Acer, Asus, Fujitsu, Lenovo, LG, Samsung, MSI şi Toshiba – beneficiază de un nou nivel de performanţă ce permite rularea de aplicaţii cum ar fi jocurile şi tehnologia Adobe Flash, permiţând accesul pe pagini Web precum cele pentru rezervări hoteliere online sau site-uri multimedia ca YouTube şi Hulu.

Folosind procesoarele dual-core Intel Atom N550 utilizatorii se pot bucura de acces la Internet în timp ce sunt în mişcare, profitând în acelaşi timp de o experienţă mai personală venită de la un produs redus ca dimensiuni. Noile procesoare dual-core oferă suport pentru memoria DDR3 şi asigură o durată de viaţă a bateriei similară cu cea oferită de procesorul single-core Intel Atom N450.