Samsung Galaxy Tab, lansat oficial

Scris de | 2 septembrie, 2010
Samsung Galaxy Tab, lansat oficial

După nenumărate zvonuri, una dintre cele mai aşteptate lansări ale Samsung la IFA, cea a tablet-ului Galaxy Tab, a avut loc astăzi.

Susţinut de Android Operating System 2.2, GALAXY Tab este primul dispozitiv tablet al companiei, creând astfel o nouă categorie de produse mobile Samsung.

Utilizatorii pot experimenta navigarea pe Internet, asemănătoare celei pe un PC clasic, şi se pot bucura de toate formele de conţinut multimedia pe ecranul TFT-LCD de 7 inch. În plus, utilizatorii pot comunica în permanență prin e-mail, apeluri vocale şi video, mesaje text sau mesaje video. Reţelele sociale pot fi accesate la fel de uşor, cu ajutorul unei interfeţe optimizate.

Din punct de vedere al design-ului, corpul uşor, de doar 380 grame, este ultra-portabil. Dimensiunile sale svelte îl fac uşor de apucat şi de purtat. Integrând cea mai nouă versiune de Adobe Flash Player 10.1, Galaxy Tab permite vizonare şi navigare rapide şi exacte ale oricărei pagini de Internet.

“Readers Hub”, aplicatia unică Samsung destinată e-book-urilor, oferă acces imediat la o bibliotecă digitală vastă, ce cuprinde literatură clasică dar și cele mai noi bestseller-uri și materiale de referință. În același timp, Sasmung lansează « Media Hub », o poartă către o lume a filmelor și muzciii, dar și « Music Hub », o aplicație care cuprinde un număr considerabil de melodii.

Cu ajutorul conectivitatii 3G HSUPA, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 3.0, Sasmung GALAXY Tab îmbunătățește comunicarea mobilă a utilizatorilor. Video conferințele și push email-ul fac din comunicare o experiență cât mai plăcută și eficientă. Pentru telefonie, Samsung GALAXY Tab se dovedește a fi sistemul audio perfect atunci când ești la birou. Iar când ești plecat, cu ajutorul căștilor Bluetooth se transformă într-un veritabil telefon mobil.

Datorită procesorului Cortex A8 de 1.0GHz, Sasmung GALAXY Tab oferă o performanță superioară. În același timp, ecranul full HD, susținut de o varietate de codec-uri (DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264 și multe altele) maximizează experiența divertismentului multimedia.

Nu lipseşte nici camera frontală ce realizează video-conferințe prin 3G şi o cameră situată pe spatele dispozitivului ce captează imagini și filme pe care ulterior le poți edita, încărca și împărtăși. Samsung GALAXY Tab va fi disponibil în Europa la mijlocul lunii septembrie.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,