Cinci noi smartphone-uri HTC cu Windows Phone 7

Scris de | 12 octombrie, 2010
Cinci noi smartphone-uri HTC cu Windows Phone 7

HTC a dezvăluit cinci noi smartphone-uri cu Windows Phone 7: HTC 7 Surround, HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro şi HTC HD7.
Această gamă nouă şi diversificată de telefoane rulează pe noua platformă Microsoft, Windows Phone 7. Fiecare nou telefon include o serie de aplicaţii unice HTC, ce pot fi accesate prin noul Hub HTC, care complementează Hub-ul Widows Phone 7 şi experienţa Live Tiles.

Windows Phone 7 a fost conceput atent pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea să realizeze mai multe lucruri cu efort mai mic, prin intermediul Hub-ului unic şi al interfeţei Live Tiles. Hub-ul Windows Phone 7 oferă acces rapid şi simplu la cele mai recente şi mai importante informaţii şi include conţinut provenit din People, Pictures, Games, Music&Video, Office şi Marketplace.
Portofoliul HTC Windows Phone 7
HTC a adus design inovator şi creativitate noului portofoliu de telefoane Windows Phone 7, atât prin materiale deosebite şi elementele de design unice, dar şi printr-o gamă de funcţii şi tehnologii incitante şi de ultimă generaţie. Prin noul HTC Hub, HTC oferă o serie de aplicaţii în exclusivitate şi instrumente între care noile aplicaţii meteo HTC şi pentru bursă, o nouă aplicaţie foto, care permite utilizatorului să aplice efecte speciale înainte de a partaja fotografiile cu prietenii.

HTC 7 Surround
Fie că este vorba despre jocuri, de filme sau muzică, HTC 7 Surround este cel mai avansat telefon multimedia. Pentru că dispune de un difuzor glisant unic cu tehnologie Dolby Mobile™ şi SRS WOW HD™, dar şi de un stativ integrat, HTC 7 Surround oferă sunet surround virtual de înaltă fidelitate care permite utilizatorilor să se bucure de melodiile preferate şi clipurile video, împreună cu prietenii, într-un mod comod şi elegant. Utilizatorii nu vor mai fi condiţionaţi de utilizarea căştilor pentru experienţa sunetului surround, pentru că HTC 7 Surround transformă experienţa sonoră într-una naturală şi comodă.

HTC Mozart
Sculptat dintr-un singur bloc de aluminiu eloxat (anodizat), HTC 7 Mozart duce designul la nivelul următor şi se conferă o senzaţie deosebită la atingere. HTC 7 Mozart, subţire şi rezistent, nu doar arată foarte bine, însă oferă şi un sunet de foarte bună calitate, datorită tehnologiilor Dolby Mobile™ şi SRS WOW HD™ pentru o audiţie surround, de înaltă fidelitate.

HTC 7 Trophy
Gamerii vor aprecia viteza şi timpul de reacţie foarte bun al telefonului care rulează jocuri de acţiune solicitante, calităţi datorate procesorului foarte performant Snapdragon de 1 GHz şi ecranului sensibil la atingere WVGA, de 3,8 inch. Sunetul virtual surround de înaltă fidelitate, datorită SRS WOW HD™, oferă o experienţă audio complexă indiferent dacă utilizatorul joacă un joc, dacă urmăreşte un clip video sau ascultă muzica preferată.

HTC 7 Pro
Dezvoltarea lui HTC 7 Pro a fost determinată de dorinţa unor utilizatori de a combina eficienţa business la cel mai înalt nivel cu posibilitatea de a profita din plin de timpul liber. Telefonul elegant dispune de o tastatură full QWERTY care se glisează şi se înclină la un anumit unghi şi care oferă posibilitatea de tastare rapidă şi comodă. În acelaşi timp, instrumente destinate productivităţii, precum posibilitatea de sortare, scanare şi administrare a mesajelor email din Outlook, deschiderea şi editarea documentelor Office din telefon sau urmărirea evoluţiilor de la bursă prin aplicaţia HTC dedicată, oferă instrumente noi, foarte utile pentru oamenii de afaceri.

HTC HD7
Utilizatorii telefonului HTC HD7 se pot bucura de clipurile video şi filmele preferate pe ecranul cinematic high-resolution de 4,3 inch, iar stativul le permite acestora să vizioneze filmele fără să ţină telefonul în mână. Pentru cei care nu vor să sacrifice nimic din experienţa de joc mobilă, HTC HD7 însufleţeşte gameplay-ul într-un mod care scoate consola de joc dincolo de graniţele casei.
În Romania telefoanele HTC Mozart, HD7 şi HTC 7 Pro vor fi disponibile prin operatorii locali începând cu luna noiembrie. Preţurile telefoanelor vor fi stabilite în funcţie de pachetele anunţate de operatorii locali.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,