Acces gratuit la aplicaţiile Windows Phone 7

Scris de | 3 noiembrie, 2010
Acces gratuit la aplicaţiile Windows Phone 7

LG Electronics şi Microsoft anunţă astăzi că vor oferi gratuit o serie de aplicaţii performante consumatorilor ce deţin telefoane mobile LG bazate pe Windows Phone 7. LG şi Microsoft vor subvenţiona un portofoliu dinamic ce include cele mai importante aplicaţii, oferind totodată acces gratuit la aplicaţii performante care beneficiază de avantajul atributelor unice şi design-ului Windows Phone 7.

LG şi Microsoft vor oferi aplicaţii Windows Phone 7 din cele mai uzitate categorii – incluzând aplicatii pentru social media, jocuri şi utilităţi – asigurându-se astfel că fiecare consumator LG are acces la aplicaţiile pe care le apreciază cel mai mult. Zece aplicaţii gratuite, cu o valoare de peste 30 de dolari, vor fi oferite gratuit la fiecare 60 de zile. Consumatorii LG Windows Phone 7 pot descărca aceste aplicaţii gratuit, pe o perioadă de 60 de zile, prin intermediul LG Application Store, care va fi accesibil direct pe terminalele LG ce beneficiază de Windows Phone 7.

Anumiţi dezvoltatori de aplicaţii Windows Phone 7 vor beneficia de oportunităţi exclusive de marketing şi resurse pentru promovarea aplicaţiilor lor împreună cu LG. Mai mult, dezvoltatorii respectivelor aplicaţii vor beneficia şi de un suport promoţional prin activităţile de marketing desfăşurate de LG si Microsoft pentru Windows Phone.

Etichete: , , ,