Alege cadoul perfect

Scris de | 16 decembrie, 2010
Alege cadoul perfect

Crăciunul este aproape aici, iar presiunea de a alege cadoul perfect pentru cei dragi începe să se simtă. connect îţi vine în ajutor cu o listă de idei şi recomandări, perfecte pentru pasionaţii de tehnologie.
1. Tablet
Dacă vrei (şi poţi) să faci un cadou care să îl dea pe spate pe fericitul destinatar, nu prea ai cum să dai greş cu un tablet. Fie că alegi un Apple iPad – versiunea de 16 GB cu 3G este una dintre cele mai echilibrate, un Samsung Galaxy Tab sau vreun alt model care s-a aflat mai puţin sub lumina reflectoarelor, un tablet sub brad este o idee perfectă.
Un argument împotriva achiziţionării unui tablet la finalul acestui an ar fi faptul că la anul multe dintre companii vor lansa noi modele, inclusiv Apple şi vei avea la dispoziţie modele mai multe şi mai puternice.

2. Smartphone
Smartphone-urile au evoluat şi ele extrem de mult în acest an, venind cu procesoare ce le concurează pe cele ale PC-urilor şi cu sisteme de operare tot mai bune, precum Android Froyo.

Dacă vrei să faci cadou un smartphone care să îţi asigure atât suportul pentru muncă, cât şi pentru distracţie şi comunicarea cu prietenii şi mai vrei şi un model de vârf, îţi vom oferi câteva modele care au avut rezultate excelente în teste.
Samsung Galaxy S îi face cu adevărat dreptate sistemului de operare Android, iPhone 4 duce mai aproape de perfecţiune reţeta celor de la Apple, iar noile smartphone-uri cu Windows Mobile 7 precum cele de la HTC sau LG Optimus 7 sunt şi ele extrem de potente. Dacă eşti fan Motorola, compania oferă la rândul ei câteva modele foarte bune cu Android, cum ar fi Milestone.
Sony Ericsson este prezent pe listă cu Xperia X2 sau Vivaz Pro, iar Nokia cu E72, C7-00 sau N97.
Pentru utilizatorii business cei de la BlackBerry au pregătit la rândul lor aparate excelente, precum modelul Curve 3G sau Torch 9800.,

3. Mobil
Un mobil clasic, fără toate opţionalele prezente la un smartphone este şi el o idee foarte bună pentru un cadou, mai ales atunci când mobilul prietenei tale a împlinit venerabila vârstă de 5 ani.
Variante sunt extrem de multe, însă connect îţi oferă din nou câteva modele cu rezultate bune în testele noastre.
Modele remarcabile de la Nokia ar fi printre altele C5 sau E52.
De la Sony Ericsson poţi opta pentru W995, Yari sau Elm, iar de la Samsung pentru i7110 Pilot sau Jet S8000.
Dacă preferi LG, BL40 New Chocolate sau GD880 Mini s-au descurcat bine în test.

4. DECT
Vechiul telefon fix merită şi el o pensionare de sărbători, iar familia merită un DECT nou nouţ, cu o multitudine de funcţii. Dacă te gândeşti la un cadou de acest gen, poţi arunca o privire spre produse precum Gigaset SL-780, Panasonic KX-TG8421 sau Philips SE795.

5. GPS

Un GPS care să îl mulţumească pe şoferul din tine pare o alegere perfectă de Crăciun. Lista de produse serioase este lungă şi conţine nume precum Garmin nuvi 2360LT, Smailo HD 5.0 Full Europe, Evolio E500 Full Europe, Mio S605 sau Allview GPS 1103 Navigator.

Etichete: , , , , , , ,