Logitech Z906 – 500W ideali pentru filme, jocuri si muzica

Scris de | 9 martie, 2011
Logitech Z906 – 500W ideali pentru filme, jocuri si muzica

Logitech a lansat sistemul de sunet Logitech Surround Sound Speakers Z906, urmaşul apreciatului Z-5500. Cu o putere uriaşă, de nu mai puţin de 500W RMS şi certificare THX, sistemul 5.1 este ideal pentru a-ţi testa stabilitatea locuinţei.

Boxele Logitech Surround Sound Z906 sunt proiectate special pentru o cameră de zi, unde sunetul îşi etalează bogăţia de nuanţe. Poţi conecta până la şase dispozitive audio în acelaşi timp, precum televizorul, player-ul DVD, recorder-ul DV, player-ul Blu-Ray, consola de jocuri, player-ul iPod, calculatorul sau laptopul.

În ajutorul soundtrackuri-lor codate Dolby digital sau DTST, sistemul integrat de decodare digital 5.1 permite emiterea sunetului surround, de la urletele produse de o mulțime în delir până la sunetul pașilor pe care îi simți chiar în spatele tău. Dacă ești amator al bass-ului puternic, un subwoofer side-firing emite frecvențe joase la 165 de wați fără distorsiuni. Iar sistemul converteşte două canale stereo într-o experienţă surround imersivă.

Pentru un confort sporit, o telecomandă wireless îţi permite să controlezi sistemul direct de pe canapea. Iar sateliții, care pot fi montaţi pe perete, transformă orice cameră într-un mic cinematograf.

Logitech Surround Sound Speakers Z906 vor fi disponibile în Europa începând cu luna martie 2011 la un preț recomandat de 349 Euro.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,