Topul celor mai bune jocuri gratuite pentru BlackBerry

Scris de | 16 iunie, 2011
Topul celor mai bune jocuri gratuite pentru BlackBerry
  • blackberry 9900Bubble Breaker – Un fel de tetris cu bule colorate. Scopul jocului e să aliniezi cât mai multe cercuri de aceeaşi culoare. Sună destul de uşor, dar ideile simple sunt de obicei cele mai bune, nu-i aşa?
    Brain Cube – Un joc care îţi cere să rulezi nişte cuburi printre mai multe puzzle-uri. Provocator şi stimulent, Brain Cube te va ţine ore în şir în faţa ecranului BB.
    Bubble Birds – Febra păsărilor se mută şi pe dispozitivul RIM. Sper deosebire de Angry Birds, aici păsările arată mai mult a ouă colorate, ceea ce oferă o doză diferită, dar la fel de drăgălaşă, de dependenţă!
    Hangman – După cum v-aţi dat probabil deja seama, este vorba despre „Spânzurătoare”. Regulile sunt arhicunoscute, la fel ca şi voia bună pe care ţi-o dă jocul.
    Jewels Cave – De data asta ne jucăm cu bijuterii şi cristale! Strălucirea lor ne vor hipnotiza şi, astfel, să nu ne mai dezlipim degetele de pe tastatura QWERTY.
    Look and Listen – Perfect pentru persoanele cu un IQ ridicat sau pentru audiofili. Crezi că te numeri printre ei ? Încearcă Look and Listen!
    Memory – Joc perfect pentru copii. Un fel de Cubul lui Rubik – variantă light, desigur – cu fructe.
    New York Times Crosswords – Aplicaţie licenţiată de celebrul ziar american. Vrei să-ţi încerci capacităţile lingvistice? Crezi că te descurci cu engleza? Descarcă aplicaţia şi află !
    The River Test – V-aţi plictisit de jocurile menite să vă stimuleze materia cenuşie ? Dacă răspunsul este NU, atunci The River Test e pentru dumneavoastră. Descrierea jocului de pe site-ul BlackBerry App World spune tot : ”Testul de IQ japonez. Se spune că doar 10 % din populaţia planetei poate rezolva acest test.”
    Texas Hold’em King LIVE – O activitate perfectă pentru cei obsedaţi de jocurile de noroc: Poker în timp real direct de pe telefon. Ah, da, şi e şi pe gratis! Poate cea mai interesantă calitate a jocului e faptul că poţi interacţiona cu oameni de pe tot globul.

Toate aceste jocuri se află pe App World, site-ul oficial de aplicaţii BlackBerry.

Etichete: , , ,