Evolio NEURA: Tableta românească cu Tegra 2 Dual Core

⇣ Sari la articol

Noua tabletă a celor de la Evolio, Evolio NEURA, impresionează prin specificaţiile de top, cum ar fi procesorul Dual Core Tegra 2 al celor de la nVidia sau ecranul multitouch IPS de 9.7 inchi, ideal pentru a urmări filme în condiţii optime sau pentru a naviga pe web.

Evolio Neura oferă 16GB de memorie internă ce poate fi extinsă cu până la 32GB, cu ajutorul unui card microSD. Aplicaţiile rulează extrem de rapid şi graţie memoriei RAM DDR2 de 1GB.

După cum era de aşteptat, NEURA rulează sistemul de operare Android, cu acces la zeci de mii de jocuri şi aplicaţii de pe Android Market. Pentru români, tableta oferă aplicaţii special concepute pentru piaţa din ţară (agregator de ştiri, librărie virtuală cu eBooks, TV interactiv etc.).

Un alt avantaj al tabletei este paleta extinsă de conexiuni, de la USB 2.0 la WiFi, 3G, Bluetooth, care poate fi completată de HDMI şi LAN în cazul în care optezi şi pentru docking station-ul suplimentar.

Autonomia este bună, cuprinsă între 6 şi 10 ore, în funcţie de sarcini şi de setările de luminozitate a ecranului.

Tableta Evolio NEURA poate fi precomandată, livrările începând cu data de 27 iulie. Cei care precomandă vor primi cadou un set de accesorii ce conţine o husă cu tastatură, un creion capacitiv şi căşti cu noise cancelling.

Evolio NEURA 3G costă 1899 RON cu TVA, iar varianta cu WiFi este mai ieftină, având un preţ de 1499 RON.