Amy Winehouse: Rămâi la curent cu noile informaţii

Scris de | 25 iulie, 2011
Amy Winehouse: Rămâi la curent cu noile informaţii

Ca şi majoritatea evenimentelor de acest gen şi ştirea morţii cântăreţei Amy Winehouse a răsuflat iniţial în mediul virtual, urmând ca marile televiziuni să anunţe tragedia abia după zeci de minute bune. Ei bine, azi, la două zile de la moartea lui Winehouse, întreg internetul fierbe încă pe acestă temă.

Twitter-ul e la un pas să cedeze, majoritatea topic-urilor fiind legate de subiect, iar toată lumea se întreabă ce a cauzat moartea lui Amy Winehouse.
Dacă nu vrei să aştepţi buletinele de ştiri şi vrei să fii printre primii care află noutăţi legate de subiect, mediul virtual rămâne cea mai bună unealtă. Şi pentru că un smartphone îţi oferă accesul la o gamă extrem de largă de instrumente, îţi vom oferi câteva aplicaţii de ştiri şi programe pe care le poţi folosi pentru a fi la curent cu noutăţile.
Încă de la lansarea sa, serviciul de ştiri Google News reuneşte sub acelaşi acoperiş ştiri de pe întreaga planetă, organizate pe domenii şi pe trenduri. Aplicaţia oferă acces la mii de surse şi poate fi descărcată gratuit pe iPhone sau Android Market.
Marile publicaţii şi programe de ştiri de pe glob cum ar fi The Guardian, CNN sau BBC News au şi ele aplicaţii dedicate, extrem de bine structurate, pe o multitudine de platforme.
Un amalgam de ştiri din UK, locaţia cea mai fierbinte legată de subiectul Amy Winehouse, poţi accesa şi cu ajutorul aplicaţiei gratuite UK News.
Twitter rămâne şi el o unealtă extrem de puternică pentru a afla ştirile la secunde după ce acestea se întâmplă, iar aplicaţii care oferă acces la serviciul de social media sunt disponible atât pe iOS cât şi pe Android sau pe alte sisteme de operare mobile.

Etichete: , , , ,