Japonezii dezvăluie primul telefon cu Windows Phone Mango, IS12T

Scris de | 27 iulie, 2011
Japonezii dezvăluie primul telefon cu Windows Phone Mango, IS12T

Japonezii ne-au luat-o din nou înainte şi au anunţat primul telefon cu mult aşteptatul Windows Phone Mango, ce poartă numele de cod IS12T. Cu o origine destul de confuză ce implică companiile Toshiba, Fujitsu şi operatorul au by KDDI, telefonul arată totuşi bine şi după cum ne aşteptam de la un smartphone japonez, acesta are o multitudine de funcţii.

În primul rând Toshiba Fujitsu IS12T au KDDI este rezistent la apă, rulează sistemul de operare Windows Phone 7.5 – Windows Phone Mango şi are o cameră impresionantă de 13.2 megapixeli.

Telefonul cu Windows Phone Mango dispune de un ecran de 3.7 inchi cu rezoluţia de 800 x 480 pixeli, un procesor MSM8655  şi conexiunile deja standard, WiFi, Bluetooth.

Dincolo de specificaţiile tehnice, ineditul modelului vine din cele 500 de noi funcţii oferite de noul sistem de operare al celor de la Microsoft, prezentat acum câteva luni.

Windows Phone Mango îmbunătăţeşte navigarea pe web prin browserul cu performanţe excelente HTML5 şi prin  noile moduri de căutare cum ar fi Bing Vision.

Serviciile de locaţie şi căutare după locaţie sunt şi ele duse la un alt nivel, la fel ca şi integrarea reţelelor sociale, gestionarea contactelor sau sistemul de jocuri.

Aşteptăm cu nerăbdare răspunsul marilor nume de pe piaţa telefoniei, primele modele Nokia cu Windows Phone Mango, Samsung, LG, HTC sau Sony Ericsson.

Etichete: , , , , ,