Diablo 3 nu va putea fi jucat offline

Scris de | 2 august, 2011
Diablo 3 nu va putea fi jucat offline

Blizzard a anunţat ieri decizia controversată de a limita modul în care poţi juca Diablo 3. Astfel, pentru a putea accesa conţinutul jocului vei avea nevoie de o conexiune permanentă la internet.

Mult-aşteptatul RPG, Diablo 3, va avea o soartă asemănătoare cu alte jocuri – World of Warcraft sau Starcraft 2 – din familia Blizzard: va putea fi jucat doar on-line. Fie că e vorba despre modul single player sau multiplayer, pentru a juca Diablo 3 vei avea nevoie de o conexiune la internet.

Decizia a fost luată pentru a combate pirateria şi modul în care se juca Diablo 2. Rob Padro, producător executiv la Diablo 3, a declarat : „În Diablo şi mai ales în Diablo 2 cred că abordarea utilizatorilor a fost în felul următor : „Vreau să-mi dezvolt personajul departe de mediul înspăimântător de pe battle net. După ce voi avea acest personaj puternic, voi intra şi pe battle net.” Problema cu acel concept e că nu avem cum să detectăm cine trişează şi cine nu. ”

Pe lângă această schimbare radicală, Diablo 3 va avea şi un magazin integrat de unde utilizatorii vor putea să-şi achiziţioneze, contra cost, diferite obiecte pentru joc.

Diablo 3 va fi lansat, conform site-urilor de specialitate, până la finele anului 2012.

Etichete: , , , , ,